13. aprīļa dienas horoskops – kāds uzplēsīs vecās rētas

Auns Ignorē citu negatīvos komentārus par sevi vai citiem. Lieka informācija tev šobrīd nav nepieciešama, tāpēc nododies hobijiem un citām aktivitātēm!

Vērsis Šī diena var sanākt diezgan emocionāla – kāds uzplēsis vecās rētas. Galvenais ir to ārīgi neizrādīt, bet gan gremdēties atmiņās klusībā.

Dvīņi Laiks atteikties no rutīnas un pievērsties kam interesantam, jaunam. Tikai piedomā pie saviem gājieniem, tie var izrādīties pārāk attiecības graujoši.

Vēzis Ja šodien kāds uzsāk konfliktu – esi uzmanīgs un atceries – gudrākais piekāpjas! Ja kāds pēkšņi lūdz tavu palīdzību, neizjūti pret to nekādu pienākumu!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies (10.04.-16.04.)

Lauva Šodien tevi māks šaubas un neziņa, vēlēsies ar visiem darbiem tikt galā pēc iespējas ātrāk, bet kaut kas tevi apturēs. Plāno savu laiku!

Jaunava Tavs garastāvoklis tikai uzlabosies, un jaunās ziņas tev ļaus kustēties uz priekšu arvien ātrāk. Būs iespēja izteikt viedokli.

Svari Šodien Svari ņems iniciatīvu savās rokās, bet pārējā laikā piezemēs savu lepnumu, jo pretējā gadījumā tu izdomāsi sava ideālā partnera tēlu un iemīlēsieties savā fantāzijā.

Skorpions Šodien daudzas lietas var šķist maldinošas. Tas nebūs saistīts ar šaubām par kādu konkrētu cilvēku, tev vienkārši kaut kas nešķiet tā, kā tam vajadzētu būt.

Lasi arī: Horoskopi 3 zodiaka zīmju sievietes, kuras nekad nespertu sānsoļus

Strēlnieks Iespējams, ka pēdējā laikā esi veltījis uzmanību tādām lietām, kuras nav bijušas nemaz tik nozīmīgas. Šodien ieteicams sasparoties un darīt to, kas jādara!

Mežāzis Ja jūti, ka pēdējā laikā esi visu salaidis dēlī, šis ir pēdējais brīdis, kad visu labot. Vairs tev citu iespēju nebūs.

Ūdensvīrs Notikumi virzīsies uz arvien labāku pusi. Ja tev kaut kas tiek apsolīts, nevajag par ātru sapriecāties – viss vēl var mainīties. Neizdari priekšlaicīgus secinājumus – tu nekad nezini, kas notiks tālāk!

 Zivis Atklātība ir laba lieta, taču tā nepieciešama nelielos un veselīgos daudzumos! Šodien centies nevienu neaizskart ar taisnību vai skarbo patiesību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru