12 lietas, ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt ar fotogrāfijām

Tiek uzskatīts, ka fotogrāfijām piemīt mistisks spēks un katrs attēls ir spējīgs ietekmēt cilvēka likteni. Piedāvājam iepazīties ar visizplatītākajiem aizliegumiem.
Ar fotogrāfijām un fotoaparatūru saistīti neskaitāmi ticējumi un viens no tiem vēsta, ka tas, kurš fotografē, atņem otram dvēseli un laimi. Tieši šī iemesla dēļ daudzās valstīs bez atļaujas ir aizliegts fotografēt cilvēkus.

Aizliegumi, kas saistīti ar fotogrāfijām:

Publicitātes foto/pixabay.com
Publicitātes foto/pixabay.com

1. Nedrīkst fotogrāfijas dāvināt svešiem cilvēkiem

Šis ticējums ir vecs kā pasaule un tā vēstījums – caur fotogrāfiju notiek enerģētiskā apmaiņa, kuru cilvēki var ļaunprātīgi izmantot, lai radītu tev kaitējumu, uzliktu lāstu, sagrautu dzīvi. Bieži fotogrāfijas kļūst par galveno maģijas atribūtu dažādos rituālos, mīlestības piebūrumos un nolādējumos.
Tomēr šis ticējums ir spēkā tikai tām fotogrāfijām, kuras bijušas pirmavots – respektīvi, kuras ir izdrukātas no fotoaparāta, telefona, planšetes. Citiem vārdiem sakot, maģiskiem rituāliem derēs tikai pirmā un oriģinālā fotogrāfija. Uz attēliem, kas izdrukāti no interneta, šis likums neattiecas.

2. Nedrīkst dāvināt fotogrāfiju mīļotajam cilvēkam

Šo ticējumu ir ļoti viegli izskaidrot – fotoattēls, kurā attēlots viens cilvēks, nodod vienatnes enerģētiku. Tādēļ, kad šāda fotogrāfija nokļūst pie tava partnera, viņš neapzināti sāk attiekties pret tevi kā pret cilvēku, kuram neviens nav vajadzīgs.
Turklāt šobrīd ir populāri dāvināt visveiksmīgākās, ar fotošopu apstrādātās un mākslinieciskās fotogrāfijas. Tajās cilvēks izskatās daudz pievilcīgāk nekā realitātē. Tādējādi tu vari zaudēt savam dubultniekam. Tādēļ, ja vēlies, lai tavam mīļotajam cilvēkam būtu tava fotogrāfija, ezotēriķi iesaka nofotografēties abiem kopā. Tā jūs apvienos: šādā fotogrāfijā ir jūtama mīlestības enerģētika.

3. Fotogrāfijas nedrīkst griezt, plēst un dedzināt

Jebkura fotogrāfija nedalāmi ir saistīta ar cilvēku, kas tajā ir attēlots. Tādēļ, ja tu plēs vai dedzini savas fotogrāfijas, tu pašrocīgi grauj savu dzīvi, piesaistot sev nepatikšanas, bēdas, slimības. Tu sagrauj sava enerģētiskā lauka veselumu, kļūstot par vieglu mērķi ienaidniekiem.

4. Nedrīkst savu fotogrāfiju likt mirušā zārkā

Šī ticējuma saknes meklējamas rituālos, ko veic melnie magi. Ezotēriķi uzskata, ka mirušais cilvēks, kura zārkā ir ielikta tava fotogrāfija, patiešām var tevi paņemt līdzi uz viņsauli.
Protams, lai ticējums piepildītos, fotogrāfija ir jāapvārdo. Tomēr nevajag lieki riskēt. Fotogrāfijas ir cieši saistītas ar cilvēka enerģētiku, tādēļ, apglabājot kopā ar mirušo savu fotogrāfiju, tu visdrīzākajā laikā vari atrasties zem zemes.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru