10 lietas, ko viņš dara, lai jūs iepriecinātu, bet jūs to pat nepamanāt

5. Vairs nenodzen matus “uz nullīti”

Pat, ja viņam agrāk ļoti patika to darīt, ja jūs viņam pateicāt, ka jums patīk, kad viņam ir mati – viņš pārstāj nodzīt matus. Šajā punktā ierindojas arī ūsas un bārda.

6. Guļ jūs apķēris visu nakti

Kad viņš apķer jūs un piespiež sev klāt – tas ir mīļš žests no viņa puses. Pat, ja naktī jūs guļat nemierīgi, grūstoties un mētājoties ar rokām, viņš tik un tā no tā “nebaidās” un guļ jums blakus, mīļi apķēris.

Foto: Pexels
Foto: Pexels

7. Valkā lietas, ka jūs nopirkāt

Iespējams, jums ir ļoti atšķirīga gaume un jūs izvēlaties citāda stila apģērbu, nekā viņš. Bet ja jūs esat iegādājusies kaut ko un uzdāvinājusi viņam, viņš šo lietu tomēr ir uzvilcis. Kaut vai dažas reizes, bet, atzīstiet – tas ir ļoti patīkami jums un prasa sava veida uzdrīkstēšanos no viņa puses.

8. Paceļ poda vāku

Vai šādi vīrieši patiešām eksistē? Izrādās, jā!

9. Skatās filmas, kas patīk jums

Kā likums, sievietēm un vīriešiem kinematogrāfiskā gaume visbiežāk ir krasi atšķirīga. Ja jūs varat divdesmit reižu skatīties “Titāniku” vai “Bridžitas Džounsas dienasgrāmatu”, tad viņš, visdrīzāk, izvēlēsies “Matriksu” vai “Cieto riekstu”. Bet, ja viņš kaut reizi šo “bridžitu” ir gatavs ar jums kopā noskatīties – novērtējiet to!

10. Dodas ar jums kopā uz iepirkties

Vīrieši, kas ir gatavi doties kopā ar savu mīļoto sievieti šopingā, ir patiešām liels retums. Atzīstiet, tas no viņa puses prasa ne mazums nervu…

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru