Zodiaka zīmes, kuras nekad neatgriežas

Jaunava

Varbūt, ka jūs arī varētu dot savam bijušajam otru iespēju, bet jums nav īpašu vēlmju to darīt. Jūs uzreiz sākat domāt no dziļas analīzes skatupunkta. Vai viņi ir mainījušies vai arī viņu trūkumi joprojām nav izlaboti? Vai viņi domā, ka viss būs tieši tāpat, kā agrāk? Jūs izskatāt savas pagātnes attiecības kā vienu no savām neveiksmēm, un jūs izvēlētos neatkārtot kļūdas, lai rezultātā nepiedzīvotu vilšanos.

Svari

Jūs esat atvērti atkārtotai savienībai līdz laikam, kamēr tas jums nebūs pārāk saspringti vai sarežģīti. Tomēr, ja bijušie pret jums ir izturējušies pretīgi, jūs nekad viņiem nepiedosiet, un jo vairāk nedosiet viņiem otru iespēju. Jums patīk mierīgas un civilizētas attiecības, bet arī slēpt dusmas jūs protat.

Skorpions

Ja jūsu bijušie jūs ir krāpuši un ir jums melojuši, tad jūs pat neapsverat nekādas izlīgšanas iespējas. Bet, ja viņi to nedarīja, un starp jums vēl dzirksteļo, tad viss ir iespējams. Turklāt bijušais partneris jau zina, ko no jums sagaidīt, un jūs to bez šaubām cienāt.

Strēlnieks

Nē, neko atjaunot jūs nevēlaties. Jums daudz interesantāk šķiet turpināt virzīties uz priekšu un satikties ar jauniem cilvēkiem. Jums ir pašiem savs morālais kodekss, un, visticamāk, jūsu bijušais vai bijusī to ir pārkāpuši. Jūs īpaši nesatraucieties par vientulību, jo ātri iegūstat interesantas paziņas. Jūs novēlat bijušajiem visu to labāko, bet negrasāties domāt par to, ka viss varētu būt arī savādāk.

Mežāzis

Iespējams, ka jūs esat gatavi atgriezties pie atjaunotām attiecībām, ka jūsu bijušais piekrīt strādāt ar sevi un savu uzvedību. Jums izmaiņas būs jāpieņem lēnām un jābūt pārliecinātam, ka tas ir pareizs lēmums. Būs vajadzīgs noteikts laiks, lai jūs atkal sajustos kā pāris, tāpēc jūs pastāvīgi meklēsiet kaut kādus partnera trūkumus un nepilnības pazīmes.

Ūdensvīrs

Atgriešanās pie bijušajiem jums, liekas, neticam neproduktīva nodarbe. Kāpēc atkārtot to, kas pagātnē nenostrādāja? Ir pienācis laiks iet tālāk, precīzāk – tikai uz priekšu. Jūs gribētu būt draugi, varbūt, bet jums tā absolūti nav primāra lieta. Ja jūs tomēr atkal saiesiet kopā, jums, visticamāk, būs daudz emociju un pat asaras, bet tas noteikti nenāks par labu.

Zivis

Jūs dosiet gan otro, gan trešo un ceturto iespēju. Patiesībā, jūs tik ļoti alkstat atgriezties pie bijušā partnera, ka dažreiz liekas, ka jums ir bijusi amnēzija, un jūs nevarat atcerēties, kāpēc jūs izšķīrāties. Turklāt jūs vienmēr atrodat attaisnojumu iemesliem, kāpēc viss nogāja greizi. Ja jūs nodeva, jūs pārliecināsiet sevi, ka partneris ir mainījies. Ja jūs nebijāt laimīgi attiecībās, jūs sāksiet iedomāties, ka jaunais mēģinājums būs daudz veiksmīgāks.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru