Zobu aplikums pazūd jau pēc 5 minūtēm! Es pat atcēlu zobārsta vizīti!

Liepziedu novārījums

BŪS NEPIECIEŠAMS

4 ēdamkarotes liepziedu;

4 ēdamkarotes sausu saulespuķu ziedu bez sēklām;

1l ūdens

LIETOŠANA

1. Pagatavojiet novārījumu: siltā ūdenī ieberiet liepziedus un sasmalcinātus saulespuķes ziedus, pagaidiet, līdz tie sāk vārīties, ļaujiet maisījumam mazliet atdzist un tad nokāsiet to. Izmazgājiet zobus ar parastu zobu pastu un tad izskalojiet ar vēsu liepziedu novārījumu.

2. Skalojiet muti ar liepziedu novārījumu rītos un vakaros. Jau pēc nedēļas pamanīsiet, ka no zobu aplikuma nav ne miņas!

Saulespuķu ziedi ne vienmēr ir pieejami. Nesatraucieties – tos var aizvietot ar ozola mizu, ko iespējams dabūt aptiekā. Liepziedu novārījums ir ļoti veselīgs arī tiem, kuri pārcieš nepatīkamās protezēšanas procedūras vai zobu implantu ievietošanu. Šis līdzeklis pasargās no jebkādiem iekaisumiem!

Lasi vēl: Šādi daru katru reizi pirms zobu tīrīšanas. Esmu aizmirsusi kā izskatās mans zobārsts

Tīruma kosas novārījums

BŪS NEPIECIEŠAMS

30 g tīruma kosas;

1 glāze ūdens

LIETOŠANA

1. Pagatavojiet novārījumu: siltā ūdenī ielieciet kosas un pagaidiet, līdz ūdens sāk vārīties. Ļaujiet novārījumam pastāvēt un atdzist.

2. Lietojiet novārījumu 2 reizes dienā pa 1/3 glāzes 15 minūtes pēc ēšanas. Lietošanas ilgums – 20 dienas.

3. Uzmanību! Ja ir problēmas ar nierēm, tīruma kosu lietot nedrīkst!

Tīruma kosas novārījums – lielisks pretiekaisumu un attīrošs līdzeklis. Ja zobakmens ir bieža parādība, tad pamēģiniet šī brīnumainā līdzekļa iedarbību. Turklāt tīruma kosa uzlabo asinsriti, kas ir ļoti noderīgi, ja ciešat no paradontīta.

Zobu aplikuma tīrīšana nav nemaz tik grūta, kā domājāt. Protams, zobārsta un higiēnista apmeklējumi tik un tā ieteicami reizi pusgadā. Taču pārējā laikā uzturēt savu mutes dobumu veselu ir ļoti ieteicami.

ideju

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru