Zīlēšana: izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2017. gadā!

1. Jums 2017. gads būs īpašs. Jūsu dzīve būs krāsaina. Gaidāmi dažādi atklājumi un sasniegumi. Ticiet sev un iekarojiet jaunas virsotnes – Jums pilnīgi noteikti viss izdosies!

2. Jums 2017. gads būs sapņains. Sapņi mēdz piepildīties. Ticiet brīnumam un ejiet sava sapņa virzienā. Gads būs labs un pozitīvs. Tam, par ko sapņojat jau daudzus gadus, ir visas iespējas piepildīties.

3. Jums 2017. gads būs laimīgs. Laime pilnīgi noteikti klauvēs pie Jūsu durvīm. Gads Jums nesīs daudz prieka. Nebaidieties savā laimē dalīties arī ar citiem, tā Jūs pavadīs visa nākamā gada garumā.

4. Jums 2017. gads būs priecīgs. Būs ļoti daudz iemeslu svētkiem. Atmeties visas savas rūpes un vienkārši baudiet katru prieka mirkli, daloties tajā ar saviem radiem un draugiem.

5. Jums 2017. gads būs mierīgs. Pazudīs šaubas un nenoteiktība. Izbaudiet klusu ziemas rītu. Klusums un rāmums pavadīs Jūs visa gada garumā.

6. Jums 2017. gads būs veiksmīgs. Jūs esat noķēruši veiksmi aiz astes – turiet to pēc iespējas ciešāk, un tā būs ar Jums it visā, pasargājot no neveiksmēm. Neskopojieties ar labiem vārdiem, jo tie būs spējīgi piesaistīt veiksmi arī Jūsu tuviniekiem.

7. Jums 2017. gads būs labestīgs. Labestība valda pār pasauli. Jūs pilnā mērā baudīsiet apkārtējo cilvēku pozitīvo attieksmi, turklāt neaizmirstiet arī to, ka visi labie darbi nāk atpakaļ un padara Jūs laimīgus.

8. Jums 2017. gads būs pārsteigumu pilns. Pārsteigumi Jūs gaidīs ik uz soļa. Ieklausieties savā sirds balsī, un Jūs sapratīsiet, ka nopirkt loterijas biļeti nav problēma. Tā ir Jums kabatā. Darbavietas maiņa, pārcelšanās – viss ir uz labu! Pārmaiņas dzīvi padara daudz interesantāku.

9. Jums 2017. gads būs daudzsološs. Ir pienācis laiks fundamentālām pārmaiņām. Īstenojiet savus visambiciozākos plānus, jo tieši tie ir atslēga uz Jūsu panākumiem nākotnē.

10. Jums 2017. gads būs interesants. Dzīvot garlaicīgu dzīvi – tas noteikti nav par Jums. Jūsu vēlmes būs apmierinātas un pat nedaudz vairāk – Jūs gaida ceļojumi pa neparastām vietām, jauni atklājumi un iespējas.

11. Jums 2017. gads būs mierpilns. Pār Jums nolaidīsies miers. Visas briesmas un nepatikšanas atkāpsies, un to vietā nāks ilgi gaidītais miers. Jūs izbaudīsiet katru nākamā gada dienu.

12. Jums 2017. gads būs bagāts. Ievēlieties vēlēšanos – par sevi, par ģimeni, par draugiem un arī visiem pārējiem, tikai atcerieties, ka vēlēšanās mēdz piepildīties, it īpaši nākamajā gadā, tāpēc nepārspīlējiet.

13. Jums 2017. gads būs noslēpumains. Vai Jūs vēl joprojām neticat brīnumiem?! Velti, jo Jūsu dzīve šajā gadā būs noslēpumainu atklājumu un atklāsmju pilna, kas pilnīgi noteikti padarīs Jūs laimīgus.

 

14. Jums 2017. gads būs auglīgs. Neaizmirstiet domāt par nākotni. Drosmīgi būvējiet plānus, rakstiet, dejojiet – viss ir Jūsu rokās! Pielieciet mazliet pūles, un viss Jums izdosies!

15. Jums 2017. gads būs pārvērtību pilns. Jūs piemeklēs pārsteidzošas un brīnumainas lietas, tāpēc nebaidieties eksperimentēt gan ar savu ārējo veidolu, gan arī iekšējo. Jums šajā gadā ir pa spēkam gan pārveidoties pašiem, gan arī pārveidot pasauli.

16. Jums 2017. gads būs viegls. Viss, kas likās kā nasta, pēkšņi pārvērtīsies par kaut ko pavisam vieglu. Nekādas kataklizmas nenovirzīs Jūs no pareizā ceļa. Neviens sīkums nepaliks nepamanīts, un Jums viss izdosies!

17. Jums 2017. gads būs fantastisks. Pamēģiniet kaut ko jaunu. Sajūtiet aizrautību. Tas viss nākamajā gadā dāvās Jums ļoti daudz pozitīvu un fantastisku emociju.

18. Jums 2017. gads būs pozitīvs. Visas vecās problēmas atkāpsies. Jauns gads, jauna domāšana, jauna dzīve. Jūsu dzīvē iedegsies pozitīvisma stars, sekojiet saviem sapņiem!

19. Jums 2017. gads būs finansiāli veiksmīgs. Nauda un bagātība kļūs par balvu un pavērs Jums pilnīgi jaunas iespējas. Paaugstinājums darbā, sava biznesa izveidošana, laimesti – tas viss ir par Jums!

20. Jums 2017. gads būs panākumu pilns. Izvēlēties pareizo kursu, nostādiet sev mērķi un ejiet uz to. Pareizi noteiktas prioritātes palīdzēs Jums sasniegt panākumus it visā.

21. Jums 2017. gads būs izšķirošs. Jaunais Jūsu dzīves etaps sola Jums laimi un labklājību, tāpēc nepalaidiet garām savu iespēju. Pats būtiskākais slēpjas sīkumos, tāpēc pārskatiet savus plānus un pārliecinieties par to, ka ļoti daudz ko atrisina tieši detaļas. Veiksme būs ar Jums !

22. Jums 2017. gads būs kaislīgs. Jūs noteikti atradīs mīlestība, Jums atliek tikai tam ticēt un neslēpties. Smaidiet biežāk un nebaidieties nokļūt kaisles atvarā, turklāt jaunās sajūtas pamudinās Jūs pieņem jaunus izaicinājumus.

23. Jums 2017. gads būs romantisks. Sveces, kamīns, silts pleds un maigs suflē – izvēlēties! Romantika nākamajā gadā kā mazs kaķēns ierāpsies Jūsu klēpī!

24. Jums 2017. gads būs skaists. Skaistuma izjūta Jums nemazināsies arī nākamajā gadā. Jums būs visas iespējas kļūt par jebkuras ballītes vai uzņēmuma “rotu”. Padariet pasauli labāku un piepildiet to ar skaistumu!

25. Jums 2017. gads būs karsts. Maigas smiltis un silta jūra – tas, kas tā vien pietrūkst aukstajā ziemas periodā. Pārsteigumi un negaidītas dāvanas atgriezīs pie Jums vasaras noskaņojumu un alkas pēc jauniem sasniegumiem.

zelt

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru