Viss ko tu nezināji par gāzes plīts iespējām! Uzzini pati un pastāsti draudzenēm

Mani vienmēr interesējuši cilvēki, kas ir labāki par mani. Vienmēr rodas jautājums – kā viņiem tas izdodas? Kā var vienlaikus būt laba māte, saimniece un sieviete, kas neaizmirst rūpēties arī par sevi? Kādu reizi mēs runājām ar Daniela mammu un viņa man teica, ka ar visu tiek galā, jo viņai palīdz… gāzes plīts!

Kā var pagūt gan strādāt, gan dzīvot?

Ir kāda ļoti interesanta četru riņķu teorija. Četri riņķi uz visparastākās gāzes plīts simbolizē darbu, ģimeni, veselību (sportu), hobijus. Teorija vēsta, ka maksimālas veiksmes sasniegšanai nepieciešams atslēgt kādu no riņķiem, bet vislabāk, ja atslēdz veselus divus.

“Es uzskatu, ka tas ir nepareizi, jo sports neaizņem tik daudz laika kā darbs, turklāt palīdzot saglabāt skaistu figūru un stipru veselību. Fizskās slodzes izslēgšana no ikdienas neieekonomēs daudz laika, taču veselību pabojās noteikti. Ir iespējams pagūt visu!

Nedēļā ir 168 stundas, 60 no tām aiziet darbam, un nav svarīgi – strādājat birojā vai esat mājsaimniece. Apmēram 56 stundas aiziet miegam. Tikai trīs stundas nedēļā ir iespējams veltīt tam, lai nodarbotos ar sportu, divas stundas savam vaļaspriekam, dodoties uz kino vai teātri. Galu galā 46 stundas paliek ģimenes vakariņām, pastaigām ar bērniem, kopīgam laikam ar vīru.

Nevajag aizmirst, ka šie riņķi ir regulējami. Tiem nav tikai divas iespējas – ieslēgt un izslēgt. Tos iespējams uzlikt lielākus, mazākus. Gudra sieviete zina, kad nepieciešams “piemest uguni”, lai ēdiens būtu gatavs, bet kad nepieciešams samazināt to.

Ja gadījumā kāds no riņķiem pašlaik ir uz vislielākā uguns daudzuma, pārējos iespējams vienkārši samazināt. Turklāt ne visus ēdienus nepieciešams gatavot uz lielas uguns. Līdzko atceraties visu, kas dienas laikā jāizdara, atsauciet atmiņā šos riņķus. Tādā veidā iespējams dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, neko nezaudējot!

Kā pagūt strādāt, veltīt laiku vīram un bērniem? Atliek vien vēlēties visu pagūt, jo tad to sanāks izdarīt visorganizētākā veidā. Noderēs parasts sieviešu četru riņķu princips. Mums, dāmas, kulinārija ir asinīs. Mēs varam nodzīvot savu dzīvi tā, it kā mēs gatavotu savu firmas ēdienu.

Ja jums noderēja mūsu raksts un tajā saskatījāt sev noderīgu informāciju, noteikti dalieties arī ar savām draudzenēm! Es biju sajūsmā par šiem ieteikumiem! Esmu pilnībā izmainījusi savu dzīvi un tās uztveri. Izmēģiniet arī jūs!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru