Vispārīgais Zodiaka zīmju horoskops visai nedēļai no 3. – 9. aprīlim

Dvīņi

(21. maijs – 21. jūnijs)

Sākot ar otrdienu, koncentrējieties paši uz savām vēlmēm. Saprotat, ko visvairāk vēlaties dotajā brīdī? Sāciet strādāt atbilstošā virzienā. Panākumi ir iespējami itin visā, ko sāksiet ar azartu un iedvesmu. Galvenais – ne no kā nebaidīties. Trešdien nesatraucieties, ja ne viss uzreiz sanāks, tās ir vien īslaicīgas grūtības, neatkāpieties to priekšā un jūsu problēma viena pēc otras atrisināsies. Rūpīgi pārdomātas darbības un zināma daļa avantūrisma palīdzēs gūt panākumus un peļņu.

Lasi vēl: Karjeras un finansu horoskops katrai Zodiaka zīmei visai nedēļai no 3. – 9. aprīlim

Vēzis

(22. jūnijs — 22. jūlijs)

Jūs varat pārāk aizrauties ar atmiņām. Nevajadzētu slīgt nostaļģijā un ļaut pagātnei bremzēt jūsu virzīšanos uz priekšu. No tāliem braucieniem un komandējumiem nedēļas vidū labāk atteikties, jo tie neattaisnos ne jūsu, ne kāda cita cerības. Iespēja izvirzīties karjerā var notikt arī bez braucieniem, ja jūs pareizi izvēlēsieties pieeju priekšniecībai. Nekautrējieties izmantot savu šarmu, tam nebūs pēdējā loma panākumu sasniegšanā. Nedēļas vidū iespējama negaidīta pārbaude, esiet tai gatavi, jūs nedrīkst pārsteigt nesagatavotus.

Lauva

(23. jūlijs – 23. augusts)

Ne tik sen jūs pieņēmāt svarīgu lēmumu, un tam jau ir labvēlīga ietekme uz jūsu biznesa dzīvi. Pirmdiena iepriecinās jūs ar veiksmīgām pārrunām vai uzslavu no priekšniecības. Otrdien atsakieties no sīkiem un neobligātiem darbiem. Ceturtdien nav jēgas nodarboties ar plānošanu, labāk rīkojieties atbilstoši situācijai, kāda ir izveidojusies uz to brīdi. Piektdien un sestdien vēlams apspiest savu spītību, lai neprovocētu konfliktus ģimenē.

Jaunava

(24. augusts – 22. septembris)

Labs laiks, lai risinātu jautājumus, kas šajā nedēļā izraisīja noteiktas grūtības. Labvēlīgs laiks, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Notikumi, kuri tuvākajās dienās norisināsies darbā, novērsīs jūs no skumjām domām un uzlādēs ar optimisma devu. Padomājiet par sava profesionālā līmeņa paaugstināšanu. Brīvdienās pieņemiet senu draugu piedāvājumu, jūs labi pavadīsiet laiku.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops visām zodiaka zīmēm nedēļai no 3. – 9. aprīlim

Svari

(23. septembris – 23. oktobris)

Šajā nedēļā egocentrisms nav īsti jūsu stils. Jūs, protams, esat neatvairāmi un esat pelnījuši dažādas uzslavas, bet nevajadzētu nodarboties tikai un vienīgi ar paštīksmināšanos. Paskatieties apkārt, varbūt kādam no jūsu apkārtnes ir nepieciešama palīdzība un atbalsts. Nevajag vilcināties ar problēmu risināšnu trešdien, jebkurš sīkums, kas atlikts uz rītdienu, pārvērtīsies par nepaceļamu kravu ar atbilstošām sekām.

Skorpions

(24. oktobris – 22. novembris)

Jūs kā vēl nekad būsiet pārliecināts par saviem spēkiem un taisnību. Un dzīve patiešām visu sagriezīs jums par labu, kaut arī iespējamas īslaicīgas grūtības. Sāciet jaunus, interesantus darbus un radošus projektus. Jūsu priekšā pavērsies lieliskas perspektīvas pastāvīga darba veidā vai arī kā papildus piepelnīšanās avots. Brīvdienās jūs iepriecinās bērni un mīļotais cilvēks.

Strēlnieks

(23. novembris – 21. decembris)

Šajā nedēļā jums būs nepieciešama uzmanība un spriestspēja. Pirmdien pārliecība par saviem spēkiem ļaus jums sasniegt vēlamo. Jauns virziens karjerā var izrādīties jums visai perspektīvs. Profesionālās lietas var virzīties augšup, priekšniecība acīmredzot ir apmierināta ar jums. Trešdien ir svarīgi kontrolēt savas emocijas. Ceturtdien esiet savākti un rūpīgi, pacentieties nenokavēt. Ieklausieties bērnu problēmās un vajadzībās, jūs spējat viņiem palīdzēt.

Lasi vēl: Karjeras un finansu horoskops katrai Zodiaka zīmei visai nedēļai no 3. – 9. aprīlim

Mežāzis

(22. decembris – 20. janvāris)

Šonedēļ nevajag novērtēt par zemu savus spēkus un iespējas. Sargiet savu darījuma un sabiedrisko reputāciju: pirms piekrītat vilinošiem piedāvājumiem, ir vērts visu pārdomāt un paskaitīt. Trešdien centieties neuzņemties svarīgas lietas bez iepriekšējas sagatavošanās. Ceturtdien sīki pirkumi būs tieši laikā. Piektdien slepeni ienaidnieki un skauģi var sarosīties. Sestdien nāksies daudz spēka un laika veltīt, lai risinātu it kā nenozīmīgus jautājumus, kas saistīti ar mājas saimniecību.

Ūdensvīrs

(21. janvāris – 19. februāris)

Ieklausieties sevī, un jūs atradīsiet vajadzīgo risinājumu jautājumam, kas attiecas uz jūsu privāto dzīvi. Otrdiena iepriecinās jūs ar labām ziņām. Ja piektdien saņemsiet interesantu piedāvājumu, neatsakaties, jo no tā, iespējams, būs atkarīga jūsu karjera tuvākajā nākotnē. Jūsu idejas un uzskati par dzīvi būs interesanti draugiem un kolēģiem. Tā kā komunicējiet un izrunājieties no sirds.

Zivis

(20. februāris – 20. marts)

Jums tagad vairāk kā jebkad būs vajadzīga nojauta, spēja ātri un viegli pieņemt lēmumus. Jaunas idejas tagad labāk neattīstīt, jūsu priekšniecība ir pievērsusies pilnīgi citām lietām un problēmām. Ja jūs paši vadāt kolektīvu, tad  neaizmirstiet paslavēt padotos par labu darbu. Privātajai dzīvei jums tagad acīmredzami nepietiks laika.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru