Visdāsnākie vīrieši pēc Zodiaka zīmes

Vēzis

Vīrieši-Vēži cenšas radīt mājās komfortu un domā par ģimenes labvēlību. Viņi labprāt iegādāsies dīvānu vai putekļusūcēju, iekārtojot savu dzīvokli un padarot to ērtāku. Kopumā, būt par Vēža sievu ir daudz izdevīgāk, nekā būt par viņa mīļoto.

Lauva

Vīrieši-Lauvas absolūti nav pazīstamas ar tādu īpašību kā mantkārīgums. Viņi prot izvēlēties skaistas, efektīvas un izsmalcinātas dāvanas, un zina, kā iepriecināt mīļoto cilvēku. Viņi neskoposies ar vakariņām labā restorānā, un, saprotams, paši apmaksās rēķinu.

 

Jaunava

Vīrieši-Jaunavas cenšas plānot savas finanses līdz pēdējam centam. Tāpēc, esot attiecībās, viņi neļaus sev iztērēt ne centu vairāk par to, kā paredzēts viņu budžetā.

Svari

Vīrieši-Svari prot taupīt, bet, ja runa ir par mīļotā cilvēka vēlmēm, viņi ar prieku izvēlas dāvanas un rīko pārsteigumus, neskopojoties un nekaulējoties.

Skorpions

Vīrieši-Skorpioni ļoti novērtē savu laiku un naudu. Tāpēc, viņi nedeg vēlmē to tērēt kam pagadās. Tādi vīrieši ir pārliecināti, ka ir vērtīgi paši par sevi, un nevis viņu maciņš. Agrīnā attiecību stadijā viņi var būt ārkārtīgi cietsirdīgi pret tiem, kuri viņus mīl.

Strēlnieks

Strēlnieki ir dāsni un ļoti gudri vīrieši. Viņi netaupīs uz dāvanām, un viņiem patīk pārsteigt mīļotos ar izteiksmīgiem pārsteigumiem. Jo īpaši tas attiecas uz kopīgiem izbraucieniem ārpus pilsētas vai ceļojumu pa pasauli. Vienīgais, ko viņi gaida pretī – neviltotu pateicību.

Mežāzis

Bet vīrieši-Mežāži, izrādās, ne īpaši uzticas sievietēm, tāpēc viņu dāsnums ir ierobežots. Viņi var būt dāsni tikai tajā gadījumā, ja meitenei izdosies radīt mājās mājīgumu vai pārsteigt viņu gultā.

Ūdensvīrs

Vīriešiem-Ūdensvīriem patīk izvēlēties un dāvināt dāvanas, kā arī pārsteigt savu otro pusīti ar neticamiem pārsteigumiem. Šis process sagādā viņiem vienu vienīgu baudu. Mīļotās meitenes dēļ tāds vīrieties var pat iekulties parādos.

Zivis

Vīriešiem-Zivīm nav vajadzīgs iemesls, lai izrādītu dāsnumu. Turklāt pārsteigt savu otro pusīti ar dāvanām un patīkamiem darbiem viņš ir gatavs ne tikai konfekšu-puķu periodā, bet arī pēc 15 laulībā pavadītiem gadiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru