Vīrs nofotografēja savu jaundzimušo meitiņu un sievu, bet pēc 8 stundām sieviete kļuva par donoru 50 cilvēkiem

Bet laime izrādījās pārāk īsa. Negaidīti sievietei radās sarežģījumi un tikai 8 stundas pēc mazulītes ienākšanas pasaulē viņas mamma aizvēra acis uz visiem laikiem.

Lai gan ārsti precīzi nevarēja pateikt, kas bija par iemeslu tam, ka sirds apstājās, bet pēc Amerikas Kardioloģijas asociācijas datiem, „sievietēm, kurām ir veikta sirds transplantācija, nav izslēgts risks par blakusparādībām un sarežģījumiem dzemdībās”.

„Nātana dvēsele pēc Meganas nāves ir izpostīta,” tā ierakstīja Džons mājaslapā, kura bija izveidota, lai vāktu ziedojumus ģimenei. „Vienkārši trūkst vārdu. Laikam nekas cits neatliek kā sērot klusumā.”

Nedaudz vēlāk intervijā grupas līderis teica:

„Protams, ka Eilijas piedzimšana kļuva par fantastisku notikumu un Nātana sirdi sildīja prieks par meitas piedzimšanu. Bet viņa laimi nomāca mīļotās sievietes zaudējums.

Pēc Meganas nāves radinieki un paziņas izrādīja Nātanam neiedomājamu atbalstu, tie ne tikai ar viņu aprunājās, bet palīdzēja arī apkopt bērnu, tikt galā ar ikdienas mājas darbiem, kuriem viņam vienkārši nebija spēka traģēdijas dēļ.

Tikai vienas diennakts laikā labdarības lapā parādījās trīssimt trīsdesmit tūkstoši dolāru. Bet gada laikā summa sasniedza 425 556 dolārus.

Jau esot dzīva Megana bija kļuvusi par donoru un kādā intervijā sacīja:

„Agrāk es nebiju aizdomājusies cik svarīgi citam varētu būt donora orgāni, kamēr to neizbaudīju uz sevi. Tas patiešām glābj cilvēku dzīvības. Tas ir kā atkal no  sākuma dzemdēt!”

Sievietei, dzīvai esot, jau bija parakstījusi dokumentus, lai viņas nāves gadījumā orgāni tiktu izmantotu donoru mērķiem. Pēc bēdīgā notikuma kļuva skaidrs, ka viņa varēja palīdzēt 50 cilvēkiem.

Tāpēc tagad drosmīgo sievieti atcerēsies ne tikai vīrs ar meitiņu, bet arī 50 citi cilvēki, kuru dzīvības tika izglābtas pateicoties Meganai.

avots: skverweb.ru/

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru