Vīrieti ar ātro palīdzību aizveda uz slimnīcu… Iz mediķu dzīves

Šai laikā slimnieks pamodies, lēnām un pamazām sāka aptvert notikušo, burtiski krita panikā. Viņš pārbolīja acis un sašutis iebļāvās:

— Ko jūs te darāt?!!!

Īsāk sakot, viņa steidzīgi ieskrēja nepareizā palātā un noskuva tur kādu iemigušu citu slimnieku, kuru turklāt šodien pēcpusdienā vispār vajadzēja izrakstīt uz mājām.

Cietušais sarīkoja briesmīgu skandālu, izgāžot visas savas dusmas uz šausmās nobiedēto māsiņu.

— Tu vispār varēji ar šķiltavām visu nodedzināt! – viņš visā kaklā kliedza, pa to laiku koridorā sāka parādīties visi staigājošie slimnieki.

Pacients nevarēja nomierināties, aizgāja pie galvenā ārsta un kategoriski pieprasīja izziņu, ko parādīt savai sievai, par to, ka viss, kas ar viņu notika, bija tīši nodarījis slimnīcas medicīnas personāls.

— Neko nezinu, dodiet izziņu! – skanēja no kabineta — kā es tagad šito Faberžē sievai rādīšu??!! Viņa man ir greizsirdīga, padomās vēl nezin ko, kāpēc man šīs problēmas vajadzīgas?!

Nu, ko tu padarīsi, nācās uzrakstīt papīru, ka pacienta ārstēšanā laikā bija izdarīta ārsta kļūda, kā rezultātā, kļūdaini un daļēji viņam tika izskūta cirkšņa zona.

Tad nu gan intīmās frizūras īpašnieku ātrāk centās dabūt prom no slimnīcas, un dzīve ārstniecības iestādē atkal atgriezās savā nemierīgā gultnē.

Visādi dzīvē gadās!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru