Vīriešu zeķes: izvēles sarežģītība. Kā izvēlēties zeķes

Visgrūtākā izvēle nav par materiāla sastāvu zeķēs, bet gan par krāsu. Tiek uzskatīts, ka melnas zeķes ir universālas jebkuram uzvalkam, bet tas nepavisam tā nav. Galvenais likums ir tāds, ka zeķu krāsai ir jāsakrīt ar bikšu krāsu. Nav svarīgi, ja zeķu tonis nedaudz atšķirsies par bikšu toni, bet tikai par vienu toni. Īpašas prasības ir baltajai krāsai, baltās krāsas zeķes tiek vilktas tikai uz sporta nodarbībām.

Kas attiecas uz zīmējumiem uz zeķēm, tad vēlamākas ir parastas ģeometriskas figūras, uz zīmola zeķēm var būt uzlikts zīmola logotips. Spilgtas krāsas, svītras var nēsāt cilvēki, kuri māk savienot daudzkrāsainību savā uzvalkā. Ir noteikums, ka spilgtām zeķēm ir jāsakrīt ar kādu no jūsu uzvalka krāsām.

Lai izvēlētos zeķes, ir jāzin to vēlamais garums, lai tiktu radīts vēlamais tēls. Ja jūs sēžaties uz krēsla un pārliekat vienu kāju otrai, tad starp biksēm un zeķēm nedrīkst parādīties pliks ķermenis. Zeķes gumija nedrīkst atstāt nospiedumus uz ādas, bet zeķe arī nedrīkst nošļukt no kājas apakšstilba muskuļa.

Izmantojot šos noteikumus, pārbaudiet savas zeķes garderobē un izbrāķējiet tās, kuras neatbilst šiem kritērijiem

Avots: menscom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru