Viņš izglāba suni no iemidzināšanas, bet pa ceļam uz mājām tas sagādāja viņam negaidītu pārsteigumu!

Pavisam nesen Šaulam paziņoja, ka netālu no štata robežas kāds esot izmetis no mašīnas suni. Mašīna aizbrauca, bet suni savāca vietējie brīvprātīgie, kas nogādāja dzīvnieku uz patversi. Diemžēl tur brīvu vietu nebija, tāpēc sunīti gatavoja iemidzināšanai. Šo visu Šauls uzzināja jau esot ceļā, lai glābtu suni. Viņš paspēja burtiski pēdēja sekundē un paņēma pie sevis Koralīnu – šādi tika nosaukts plankumainais angļu kurts. Suns bija nobadināts, slims un uzvedās dīvaini.

Kāpēc viņa ir tik jocīga, Šauls saprata tikai ceļā uz mājām. Kā viņš pats atcerās: „Es traucos ar 120km/h lielu ātrumu, lai paspētu Koralīnu atrādīt veterinārārstam vēl pirms saulrieta, kad pēkšņi viņa sāka dzemdēt!”  Viņam jau bija radušās aizdomas par grūtniecību, bet viņš nebija līdz galam pārliecināts, kad pēkšņi turpat uz aizmugurējā sēdekļa sāka parādīties kucēni.  Labi, ka tur bija pietiekoši plaši, jo suns deva dzīvību veseliem sešiem mazuļiem.

Gan mamma, gan kucēni veiksmīgi pārcieta ceļojumu un, pateicoties pienācīgai aprūpei, viņu dzīvībām briesmas nedraudēja. Koralīnas stāsts ātri izplatījās, par to pat stāstīja vietējā ziņu kanālā, tāpēc ilgi nebija jāgaida, kad uzradās gribētāji paņemt kucēnus pie sevis. Tāpat arī pašai Koralīnai ātri pieteicās jaunie saimnieki. Arts Šauls ir ļoti apmierināts – galu galā toreiz viņš rīkojās intuitīvi, bet beigās izglāba tik daudz dzīvību.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru