Viņas mazulītis piedzima 18. nedēļā Viņa to parādīja visai pasaulei!

Asinis, trauma un asaras – šo visu nācās piedzīvot nabaga sievietei. Tšeritija Tenere naktī uztrūkās un saprata, ka viņai ir sākušās kontrakcijas.

Tā taču bija tikai 18. grūtniecības nedēļa! Viņa centās klusi pamodināt savu vīru Metu, tomēr pamodās arī bērni – Raeins un Keilija. Neķemmēti un pidžamās viņi ieradās slimnīcā. Neviens no viņiem nenojauta, ka drīz notiks traģēdija.

Ginekologs ieteica sievietei pārtraukt grūtniecību.

„Mans vīrs un es uzreiz pateicām, ka šādu risinājumu pat netaisāmies izskatīt. Es biju gatava darīt visu, kas ir manos spēkos!”

Tenere bija stipri uztraukusies mirklī, kad tika atvesta uz slimnīcu. Viņa sāka lūgties, lai ar viņu un bērnu viss būtu kārtībā.

Tomēr dabai bija citi plāni: pēc dažām minūtēm mazulītis Džeksons ieradās pasaulē. Ārsti secināja, ka bērniņš ir miris, un medmāsa pajautāja, vai vecāki vēlas paskatīties uz savu mazuli.

Viņi piekrita. Kaut arī ģimene jau stipri pārdzīvoja zaudējumu, tomēr sirsnīgi aplūkoja jau pavisam skaidri  izveidojušās mazās austiņas, deguntiņu, roku un kāju pirkstiņus. Kad bija nolēmuši jau atvadīties no sava dēliņa, māte pēkšņi pamanīja, ka mazulīša krūtis sāka pacelties un nolaisties.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru