Viņai bija tikai iekaisis kakls, bet tam bija šaušalīgas sekas

0Šai jaunajai māmiņai ļoti nepaveicās, kas iesākās kā iekaisis kakls beidzās ar sistēmām slimnīcā un kalostoma maisu!

Mūsdienās medicīna attīstās ļoti strauji, un varbūt pavisam drīz būs beidzot atklātas zāles pret vēzi, taču tikpat ātri cik attīstās šī zinātne, iespējams, pat ātrāk attīstās un uzrodas arī dažādas slimības, jauni paveidi jau iepriekš zināmajām vai dažādi iepriekš nenovēroti blakusefekti. Tā kā ārsti arī ir tikai cilvēki, viņi nespēj visu notikt precīzi un reizēm mēdz uzstādīt nepareizās diagnozes, taču labi, ja kļūdu izdodas laicīgi pamanīt un novērst.

Šai 25 gadus vecajai māmiņai paveicās, ka viņa laikus tika nogādāta slimnīca, taču arī tam ir savas sekas, ar kurām viņai jāsadzīvo visu mūžu.

00000000

Šī jaunā sieviete vairākas reizes devās pie ārstiem, bet viņa tika nosūtīta mājas un ieteikt lietot antibakteriālu mutes skalojamo līdzekli, kuram vajadzētu palīdzēt tikt galā ar iekaisušo kaklu. Sievietei kakls sāpēja tik ļoti, ka viņa nespēja neko ieēst un trīs nedēļu laikā zaudēja gandrīz 15 kilogramus.

Kādā vakara sieviete vairs nespēja paelpot un viņas draugs Maikls nogādāja viņu slimnīcā. Stefānijas organisms bija tik novārdzis, ka pāris stundas pirms viņa būtu nomirusi, ārsti atklāja, ka viņa bija cietusi no pneimonijas, kas bija izraisījusi sepsi. Viņai nekavējoties tika dots liels daudzums spēcīgu antibiotiku, lai izārstētu sepsi, taču tās nodarīja tik lielu bojājumu, ka viņas resnā zarna bija jāizoperē.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru