Audzējs zaudē savu spēku, ja jūs ēdat šos 5 produktus, ir pienācis laiks tos sākt lietot!

Vēzis ir saslimšana, ko raksturo nekontrolējama šūnu augšana. Pastāv vairāk nekā 100 dažāda vēža veidi, un katrs no tiem tiek klasificēts pēc to šūnu tipa, kuras sākotnēji tiek skartas.

Kad cilvēka ķermenis veidojas, tas iziet cauri stadijai, ko sauc par angioģenēzi, kuras laikā rodas visi asinsvadi. Tomēr šī darbības netiek pārtraukta pēc tam, kad mēs piedzimstam. Šis process notiek arī mūsu dzīves gaitā, kad mēs ciešam no traumām, kas sagriež mūsu āda, vēnas vai artērijas, un kad rodas nepieciešamība atjaunot asins kanālus.

Ļoti bieži šis process ir saistīts ar vēža izplatīšanos, un tas tiek organizēts ar tā saucamajiem aktivatoriem un inhibitoriem. Gandrīz visas izmeklēšanas, kas ir saistītas ar vēzi, koncentrējas lielākoties uz inhibitoriem, tomēr patiesībā tie ir aktivatori, kas veicina asinsvadu šūnu attīstību, tāpēc var tikt radīti jauni asinsvadi.

5 produkti, kas uzskaitīti zemāk, patiesībā ir antiangioģenēze, un tieši tā iemesla dēļ tie palīdz apturēt vēža attīstību.

Mellenes un avenes.

Mellenes un avenes ir ogas, kas ir labi pazīstamas, pateicoties savām pretvēža īpašībām, it īpaši, ja runa ir par olnīcu vēzi. Fitoķīmiskās vielas ir iemesls tam, ka tās ir tumšā krāsā, un tas arī ir to efektivitātes noslēpums, kas, kā ir pierādīts, lieliski noder vēža profilaksei. Turklāt, ir zināms, ka mellenes un avenes sniedz mazinošu ietekmi uz oksidatīvo stresu un angioģe

LASI VĒL: 13 anomālas sliktas veselības pazīmes, kur “viss vēl ir labojams”. Jūs nekad par to neaizdomātos...

Kafija un zaļā tēja.

Neskaitot to, ka kafija un zaļā tēja ir vispopulārākie ikdienas dzērieni, tie samazina vēža attīstības risku.

Tomāti.

Saskaņā ar nesen Hārvardā veiktajiem pētījumiem, par 50 % mazāks prostatas vēža risks ir cilvēkiem, kuri regulāri ēd tomātus. Tika pierādīts, ka tomāti ir neticami efektīvi angioģenēzes inhibēšanā, un iemesls, kāpēc tomāti ir tik ļoti efektīvi, slēpjas tur, ka tie satur lielu daudzumu vielas, ko sauc par likopēnu, kam piemīt spēcīgas antiangioģenēzes īpašības.

Eksperti skaidro, ka likopēns viegli sadalās organisma gremošanas sistēmā tāpēc, ka tas saplīst mūsu organisma taukos. Turklāt likopēna koncentrācija pieaug, kad tas tiek pakļauts augstākām temperatūrām. Lūk, kāpēc pagatavotie tomāti ir ļoti efektīvi, kad runa ir par vēža augšanas apstādināšanu.

Tumšā šokolāde.

Daudziem tas liekas gandrīz neticami. Tumšā šokolāde ir neticami garšīgs deserts, kas ir arī neticami veselīgs, jo tas sniedz labumu mums, mūsu sirds stāvoklim, uzlabo mūsu garastāvokli, kā arī cīnās ar vēža šūnām.

Kurkuma.

Šai garšvielai ir dažādas priekšrocības veselības uzlabošanā, un tā ir labi pazīstama ar savām spējām sadedzināt taukus. Kurkuma arī tiek izmantota kā profilakses mērs pret vēzi.

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru