Veids kā ātri pārbaudīt veļas pulvera kvalitāti: vienkāršs triks ar negaidītu rezultātu

Lai noteiktu pulvera kvalitāti, ņemiet vienu ēdamkaroti šī mazgājamā līdzekļa un izšķīdiniet to glāzē ūdens. Tad šajā glāzītē ielieciet vienas vārītas olas baltumu.

2

Ja pēc diennakts olas baltums būs palicis neskarts, tad mazgājamais līdzeklis nepavisam nav kvalitatīvs. Ja olas baltums ir kļuvis mīkstāks un pat nedaudz sācis dalīties – veļas mazgājamais pulveris ir pietiekoši labs, lai ar to mazgātu krāsainus apģērbus un iztīrītu nelielus traipus.

Ja olas baltums ir pilnībā izšķīdis, šāds pulveris ir lielisks drēbju mazgāšanai un noturīgu traipu tīrīšanai.

Lūk, vēl viens pārbaudes veids. Ņemiet tik daudz nelielus trauciņus, cik pulverus vēlaties pārbaudīt, un katrā no tiem ielejiet 50 ml silta ūdens. Katrā no šiem trauciņiem ieberiet ¼ tējkaroti katra pulvera veida. Pēc tam katrā no šiem trauciņiem iepiliniet divus pilienus briljantazļā šķīduma. Visu kārtīgi samaisiet un pētiet ūdens krāsas izmaiņas.

LASI VĒL: Brīnumaina metode, kas palīdzēs atbrīvoties no pelējuma veļas mašīnā

Ja veļas mazgājamais pulveris ir kvalitatīvs, tad zaļajai krāsai būtu jāpazūd salīdzinoši ātri. Tas nozīmē, ka šāds līdzeklis ir lieliski piemērots baltas veļas mazgāšanai.

3

Turpmāk zināsiet, kurš veļas mazgājamais līdzeklis tiešām ir labs un jums vairs nevajadzēs lauzīt galvu, kā izbalināt savas baltās drēbes, jo būs iespējams vienmēr iegādāties tiešām labu līdzekli!

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem, jo šie ir ļoti noderīgi padomi.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru