Uzzini mājas apstākļos, vai tev nav uzlikts lāsts! Un neej pie zīlnieces..

Pārbaude
1. Pirms pārbaudes sākuma atslābinies, noskaņo sevi uz mieru un uzdod jautājumu: “Vai manī ir svešas enerģiskas ietekmes pēdas?”

1

2. Turot sērkociņu pie gala, uz kura nav sērs, novieto to vertikāli, 4 – 5 centimetrus no ūdens virsmas tieši glāzes vidū.

2
3. Aizver acis un uzdod to pašu jautājumu. Palaid vaļā sērkociņu un ļauj tam brīvi iekrist ūdenī.
4. Pēc tam, kad nomestais sērkociņš beigs savu kustību, izdari to pašu ar otru sērkociņu.

Sērkociņi, protams, ieņems noteiktu stāvokli, pēc kura var spriest par to, vai ir, vai nav lāsts. Mēdz būt trīs pamata sērkociņu izvietojuma varianti: sērkociņi viens ar otru nesaskaras, sērkociņi viens ar otru saskaras un sērkociņi viens otru krusto. Katrai no šīm kombinācijām ir sava īpašā informācija.

Par vislabāko tiek uzskatīta kombinācija, kad sērkociņi viens otram nepieskaras. Šis stāvoklis liecina par to, ka tava enerģija ir brīva no svešām ietekmēm, bet rūpes un slimības ir tīri fiziska rakstura. Šajā situācijā, lai uzlabotu veselību, ir nepieciešams lietot zāles, dzert zāļu novārījumus un veikt fiziskus vingrinājumus.

3
Sērkociņu pieskaršanās viens otram liecina par to, ka tu atrodies neprofesionālas enerģiskās ietekmē vai arī esi pakļauts noskaudumam. Tu varēji šo nelaimi iegūt sabiedriskajā transportā, strīda laikā ar radiniekiem un tuviniekiem, kādā sadursmē rindā un citās līdzīgās situācijās.

Sakrustojošies sērkociņi liecina par mērķtiecīgi uzliktu lāstu. Sērkociņu atrašanās un krustošanās vieta tev norādīs uz to enerģētisko centru, kas tika pakļauts intensīvam uzbrukumam no nelabvēļa puses. Lai noteiktu šādu centru nepieciešams vizuālo vienu sērkociņu sadalīt 6 daļās un paskatīties, kurai no tām ar savu galu pieskaras otrs sērkociņš.
Ārējo spēku šajā gadījumā attēlo augšējais sērkociņš, bet ietekmes līmenis jāvērtē pēc sērkociņa, kas atrodas zemāk.

4
Iedarbības līmeņi

1. Pirmais līmenis
Norāda uz dzīves spēka enerģiskā centra sakāvi. Kāds cenšas atņemt tev pašu vēlmi dzīvot. No fiziskajiem orgāniem var tikt bojāti reproduktīvie orgāni un nieres.

2. Otrais līmenis
Runā par seksuālās saziņas centra sakāvi. Visticamākā sakāves vieta piebūrumiem un nobūrumiem. Organismā uzbrukums šim centram izpaužas kā pasliktināta resnās zarnas, dzimumorgānu, urīnpūšļa, kāju locītavu darbība.

3. Trešais līmenis
Ietekme uz tavu stāvokli sabiedrībā. Negatīvu sūtošais cilvēks cenšas sagraut tavu autoritāti, atņemt spēju kontaktēties ar citiem cilvēkiem, cenšas atstāt tevi vienatnē. Uzbrukums šim centram nereti izraisa kuņģa, aknu, tievās zarnas, aizkuņģa dziedzera darbības traucējumus.

LASI VĒL:Kā jūs turiet savu telefonu liecina par jūsu raksturu. Un kāds ir jūsu numurs – tas ir par jums? Nopietni – izlasiet 

4. Ceturtais līmenis
Runā par sirds centra sakāvi vai par ietekmi uz mīlestības sajūtu. Tāda ietekme ir virzīta u to, lai tu pazaudētu līdzsvaru un pasaules izpratni. Saņemot sitienu pa šo centru, cilvēks negūst baudu no dzīves, nevar pareizi izvēlēties partnerus un draugus, zaudē atbalstu no apkārtējo puses. Parādās sirds un asinsvadu sistēmas slimības, notiek asa imūno reakciju samazināšanās.

5. Piektais līmenis
Cilvēks, kas to ir izdarījis, liedz tev piekļuvi informācijai, padara tevi nesasniedzamu ārējiem kaitinātājiem, vienaldzīgu. Organismā cieš plaušu sistēma, bronhi, rīkle un balsene, vairogdziedzeris.

6. Sestais līmenis
Svešs cilvēks centies ielikt tavā apziņā savu domu gājienu, tev svešu dzīves un mērķu sasniegšanas programmu. Visi tavi spēki aiziet tukšās, nevajadzīgās darbībās, kuras rezultātā nesniedz tev panākumus. Var ciest galvas un muguras smadzenes, nervu sistēma kopumā, hormonālās un vielmaiņas regulēšanas funkcijas.

Ar šādas metodes palīdzību tu varēsi uzzināt, vai tev ir uzlikts lāsts, ko paveikuši nelabvēļi. Jo ļoti bieži mūs dzīvē piemeklē sliktie laiki, kuri dažreiz nav atkarīgi no mūsu darbībām vai bezdarbības.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru