Uzzini, kura ir pati gudrākā Zodiaka zīme no visām 12

Un tā, šī zīme ir – Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir neatkarīgs cilvēks, un katras mēģinājums ierobežot viņa brīvību kalpo par provokāciju, lai izbeigtu attiecības ar viņu. Tikai brīvība, tikai patstāvīgums, tikai neatkarība no visiem – lūk, galvenie viņu laimes nosacījumi.

Ārēji viņi var likties bezsirdīgi un aukstasinīgi cilvēki, bet iekšēji viņi ir draudzīgi un vienmēr centīsies palīdzēt tiem, kurus uzskata par saviem draugiem. Viņiem patīk, ja cilvēki viņiem apkārt ir laimīgi, un viņi vienmēr centīsies likt viņus justies labāk, neko negaidot par to pretī. Vienīgais, kas viņiem patiešām ir svarīgi – ir tas, lai nekas neierobežotu viņu brīvību, un viņi varētu dzīvot bez jebkādiem pienākumiem.

LASI VĒL: Neiemīlieties Ūdensvīros!

Ūdensvīrs vienmēr ir centies izdarīt kaut ko noderīgu dzīvē, nenodzīvot to velti. No viņiem sanāk lieliski sociālie darbinieki un psihologi, viņi daudz un aktīvi komunicē ar apkārtējiem. Ūdensvīri ir sava laika progresīvie domātāji, viņi bieži vien ietekmē jaunu ideju un teoriju veidošanos gan sev apkārt, gan arī globālajā plānā.

Kā jau teikts, teikt taisnību Ūdensvīram ir ārkārtīgi svarīga lieta. Viņi nekad nevilcināsies pateikt to, ko domā, un reizēm tas var būt šokējoši un sāpīgi citiem – uzzināt taisnību par sevi. Ūdensvīri nereti no tā cieš, bet viņi nekad neizmanīs savu uzvedības veidu. Un dažreiz tāpēc, ka viņi tik ļoti cenšas teikt taisnību, viņus uzskata par visgudrāko Zodiaka zīmi.

Ūdensvīrs ir nonkomformisma un intelektuālās neatkarības simbols starp pārējām Zodiaka zīmēm. Viņi vienmēr tiecas pēc intelektuālas apziņas stimulācijas un pastāvīgi atklāj kaut ko jaunu un spilgtu.

Cilvēki, kuri dzimuši Ūdensvīra zīmē, ir paradoksu pilni – kā izturēšanā pret citiem cilvēkiem, tā arī uzskatos par dzīvi. Viņus interesē pilnīgi pretējas lietas: patīk vientulība, bet bieži dod priekšroku atrasties kompānijā.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru