Uzzini, kādas pārmaiņas Tevi sagaida nākamgad! Izvēlies koku!

2. Lapegle 

Iespējams, ka neatkarība ir jūsu otrais vārds. Jums neeksistē ierobežojumi, kas liegtu jums sasniegt savus mērķus.

Jūsu mākslinieciskās spējas var ievērojami ietekmēt jūsu ienākumu avotus jaunajā gadā. Lai darbā sasniegtu panākumus, jums nebūt nav jāiegulda daudz darba: atliek vien būt uzticīgiem saviem principiem, lai jūs pavisam drīz sasniegtu ilgi gaidītais un kārotais.

3. Kļava

Visticamākais, ka esat jūtīgas dabas cilvēks. Domās par sevi un apkārtējo pasauli pavadāt ļoti daudz sava laika.

Nākošajā gadā jūsu dzīvē ienāks cilvēks, ar kuru jums saderēs harmoniskā un emocionālā līmenī, lieliski palīdzot veidot romantiskas attiecības. Neskatoties uz to, ka esat patstāvīgs cilvēks un jums nav garlaicīga dzīve, tā tik un tā iegūs jaunas nokrāsas, turklāt jūsu ikdienā parādīsies veselīgas avantūras.

4. Alkšņi

Visticamākais, ka esat praktisks un nosvērts cilvēks. Ar jums kopā ir mājīgi un ērti, jo jūs spējat stingri stāvēt uz savām kājām. Uz jums vienmēr var paļauties.

Lai gan pēc dabas esat cietais rieksts, reizēm ciešat no tā, ka cilvēki jūsos saskata sentimentālu un maigu cilvēku. Šī iemesla dēļ jūsu dzīvē ne vienmēr privātajā dzīvē viss ir vislabākajā kārtībā. Tieši jaunajā gadā jūs sagaidīs pārmaiņas, kurs būs tikai uz labu. Jūs satiksiet cilvēku, kas spēs cienīt jūsu labsirdību, nevis izmantot to.

5. Mirtes

Jūs var saukt par pašpārliecinātu cilvēku. Jūsu dzīvē viss tiek kontrolēts, jo nepaļaujaties uz veiksmi, bet gan tikai uz saviem spēkiem.

Jūs nekad neko neatliekat, jo izjūtat gandarījumu tikai tad, ja visi darbi izdarīti laikus. Apkārtējie jūt jūsu gribasspēku, tādēļ labprāt paiet jums pretī. Pateicoties jūsu ietiepībai un gribasspēkam, jaunajā gadā jūs sagaidīs kāpums pa karjeras kāpnēm, kas kļūs par loģisku jūsu ieguldītā darba rezultātu.

6. Plūmju koks

Jūs esat mierīga un saprātīga persona. Jums patīk pavadīt laiku kopā ar draugiem, taču neiebilstat pabūt arī vienatnē.

Reizēm jums nepieciešams pabūt vienatnē ar sevi, lai veiksmīgi spētu atpūsties no apkārtējās pasaules. Un, lai gan jums ir nepieciešami brīži vienatnē, jūsu dzīvē jaunajā gadā parādīsies cilvēks, kura dēļ nebūt neiebildīsiet vairs nepalikt vieni. Jūs gribēsiet šim cilvēkam atvērt dvēseli, turklāt nekļūdīsieties tajā.

7. Liepa

Jūs esat par savām spējām pārliecināt analītiķis, uz kuru vienmēr var paļauties. Jūsu jutekliskums ļauj atpazīt to, kas ir patiešām svarīgs.

Tie, kas nav tik ļoti uzmanīgi, kā jūs, burtiski uzgrūdīs jums virsū tikšanos ar cilvēku, kurā saskatīsiet īstu dārglietu. Jūs satiksiet cilvēku, kuram ir tāds pats dzīves spars, kā jums, kuram interesē kultūras dzīve un viss par un ap to.

8. Kastaņa

Jūs var nosaukt par sapņotāju un romantiķi. Jūs atsakāties uz dzīvi skatīties ar racionālu skatu.

Jums vissvarīgākais ir tas, ko jums stāsta jūtas. Atsakoties no komunicēšanas ar cilvēkiem, kas netic romantikai, bet koncentrējas tikai uz saprātu, jūs tuvojaties dzīves momentam, kurā satiksiet līdzīgi domājošu cilvēku. Arī šim cilvēkam ir izteiktas jūtas, sapņi un romantisks skatījums uz dzīvi.

9.Vītols

Iespējams, esat ekstraverts. Jūs esat gatavi riskēt un uzņemties atbildību, apmaiņā pret jaunu un interesantu darbu.

Jums ir apnikusi rutīna un jūs cenšaties ieņemt nozīmīgu lomu pašlaik notiekošajā. Pateicoties jūsu iniciatīvai, jūs dzīvē gaida pārmaiņas, kas ļaus jums nokļūt saules gaismā. Jūsu aktīvais dzīvesveids drīzumā sniegs jums ilgi gaidīto slavu.

Ko nozīmē jūsu izvēle?

Jūsu izvēlētais koks stāsta par to, kā jūs uztverat paši sevi, un kas jums dzīvē ir nepieciešams. Tāpat šī izvēle var liecināt par jūsu personības apslēptajām pusēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reinis</cite>

    Reģistrējies, aizpildi savu Laimīgo Ziemassvētku izlozes biļeti šeit https://goo.gl/UREUj1 , saņemot arī vienu bezmaksas bonusbiļeti, un ieej Jaunajā gadā ar kapitālu, kurš lielāks kā nelaiķim Maliginam!

Pievienot komentāru