Uzzini, kādas pārmaiņas katras Zodiaka zīmes pārstāvim atnesīs 2017. gads

LAUVA

Lauvām 2017. gads dažās dzīves sfērās atnesīs vērā ņemamus panākumus, bet citās noteikti būs jāapbruņojas ar pacietību un jābūt diezgan piesardzīgiem, taču pilnīgi noteikti nav vērts pārdzīvot, jo kopumā Jums šis gads būs visnotaļ veiksmīgs.

JAUNAVA

Jaunavām 2017. gads būs mierīgs un stabils visās dzīves sfērās, tāpēc ļoti daudzi ar skaudību pieminēs to, ka Jūs esat laimīgie, un kaut kādā mērā tā arī būs patiesība. Jūsu panākumi – tie ir Jūsu nopelns!

SVARI

Jums šis gads solās būt visnotaļ neparasts un piesātināts, jo Jūs gaida ļoti lielas pārmaiņas. Iespējams, ka Jūs gaida arī kāda pārcelšanās – uz citu dzīvokli, rajonu, pilsētu vai pat valsti, taču pats galvenais – visas šīs pārmaiņas būs saistītas ar mīlestību!

SKORPIONS

Jums 2017. gads atnesīs grandiozas pārmaiņas, taču, lai tās izbaudītu pilnībā izbaudītu, Jums ir jātic savam liktenim. Pats interesantākais ir tas, ka pārmaiņas būs gaidāmas it visā – gan darbā, gan personīgajā dzīvē, un Jums tās būtu jāuztver kā svētība. Galvenais – necentieties kaut ko mainīt, vienkārši plūstiet pa straumi!

STRĒLNIEKS

Jums 2017. gads būs viens liels piedzīvojums! Vispār jau Jūs neesat tik ļoti drosmīgi, taču šajā gadā Jūs uzrunās bezgala interesanti un pat bīstami piedzīvojumi!

MEŽĀZIS

Mežāžiem šis gads nebūs no vieglajiem, tāpēc, ja Jūs gribat noturēties virs ūdens, nāksies smagi strādāt, un “smagi” nozīmē vismaz divreiz vairāk, kā tas bijis līdz šim, taču Jūs esat likteņa “mīluļi”, tāpēc Jums noteikti viss izdosies!

ŪDENSVĪRS

Pārsteidzošais Gaiļa gads – var darīt visu, ko vēlaties, bet visa būtība slēpsies Jūsu attieksmē pret to, kas notiek Jums visapkārt. Visas nepatikšanas, kas Jūs pavadīs, neradīs Jūsos pilnīgi nekādu interesi, un tas ir labi, jo šādā veidā tās arī nevarēs nodarīt Jums nekādu kaitējumu, turklāt pret visiem svarīgajiem jautājumiem Jūsu attieksme būs ļoti pozitīva.

ZIVIS

Jums 2017. gads solās būt visnotaļ interesants, var pat teikt tā – neaizmirstamu piedzīvojumu pilns, jo ir pienācis laiks, kad Jūs varat atļauties visu, ko vien vēlaties – veselu gadu Jūs varat dzīvot tā, kā Jums gribas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru