Trīs lieliski padomi, kas krūšturi padarīs daudz ērtāku!

Kā izvēlēties pareizo krūšturi?

Patiesi labam krūšturim ir jāsniedz komforts, pienācīgs krūšu atbalsts, turklāt nesaspiežot tās un izceļot sievietes dabas dotumus.

1.Krūštura jostas vieta nodrošina 80% krūšu atbalsta. Tam ir ne tikai jānotur sievietes krūtis, bet arī jāvirza tās atkarībā no izvēlētā krūštura mērķa. Tā izmērs nosaka to, cik ērts būs pats krūšturis. Lai pārliecinātos, ka krūšturis tik tiešām der, aiztaisiet to ciet uz visciešākajiem āķīšiem. Kad esat to izdarījusi, pārliecinieties, ka spējat aiz tā brīvi aizlikt vēl arī rādītāja pirkstu.

3

Lielu krūšu īpašniecēm vislabāk izvēlēties modeļus, kas ir ar vertikālām sānu vīlēm. Josta, kas iet visapkārt augumam, nevis piestiprinās tikai pie bļodiņā, ir labākais risinājums.

LASI VĒL: Krūtis vai dibens? Aptauja nosaka, kura no sieviešu ķermeņa daļām vīriešuprāt ir vispopulārākā

Līdz ar vecumu āda uz muguras kļūst mazāk elastīga, tādēļ burtiski jebkurš nospiedums tajā paliek uz daudz ilgāku laiku, veidojot ļoti neizskatīgas grumbas. Krūšturi ar daudz platākām jostiņām lieliski spēj tikt galā ar šādu problēmu. Gluži pretēji ir ar tiem krūšturiem, kam ir plānas lencītes un jostiņa.

4

Krūštura lencītes sniedz 10 – 20% atbalstu krūtīm, tādēļ tām nevajadzētu slīdēt nost. Ja nemitīgi nepieciešams kārtot sava krūštura lencītes, neskatoties uz to, ka tās ir pienācīgi noregulētas, nepieciešams izvēlēties kādu citu krūštura modeli, kur lencītes no aizmugures ir piešūtas tuvāk jostas centram. Visticamāk, ka nemaz nepievērsāt uzmanību šādai detaļai, vai ne tā?

5

Protams, krūšturi ar šaurām lencītem izskatās ļoti glauni un skaisti, taču ikdienas nēsāšanai tie ir ļoti nepiemēroti. Ikdienai labāk izvēlēties krūšturi ar platām un maigām lencītēm.

LASI VĒL: Sociālajos tīklos izsmej Olgas Buzovas „jaunajās” krūtis – foto

Krūštura bļodiņas nosaka pašu krūšu izmēru un to vispārējo formu. Ļoti svarīgas ir arī šuves vietas, kas atrodamas uz bļodiņām. Horizontālas šuves krūtīm sniedz konusam līdzīgu formu un piepaceļ tās, vertikālas šuves palielina atbalstu, šuves šķērsām (kas atgādina arkas) sniedz noapaļotu formu, bet diagonālās šuves krūtis virza vairāk uz centru, arī piepaceļot tās.

6

To, cik labs ir krūšturis, var spriest pēc tā atbalsta funkcijām. Labs krūšturis nodrošina krūšu piepacelšanu tā, lai tās atrastos mazliet augstāk vai vienā līmenī ar krūšgaliem. Krūšturi ar izgriezumiem der tad, ja nepieciešams vilkt apģērbu, kur ļoti svarīgi, lai krūšturi neredz. Diemžēl šādi krūšturi nav visai parocīgi. Par to mums noteikti varētu pastāstīt kuplo krūšu īpašnieces, jo viņām atliek vien pieliekties, kad krūtis gluži vienkārši var izkrist laukā no bļodiņām.

7

LASI VĒL: Ir 2 konkrēti iemesli, kāpēc vīriešiem patīk lielas krūtis!

Visbeidzot, vienkāršs tests, kas ļaus noteikt, vai krūšturis spēj sniegt nepieciešamo atbalstu. Izmērat attālumu no pleca augšējā daļas līdz elkonim, atrodiet šī garuma aptuveno vidusdaļu. Ja krūšgali atrodas šīs aptuvenās atzīmes augstumā, tad krūšturis ir īstais.

Kopš šī brīža noteikti izvēlēsieties tikai pareizos krūšturus!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru