Tikai nesaki, ka mēs Tevi nebrīdinājām! Saspringtu aptumsumu sērija – planētu superspriedze, “melnā piektdiena” un “Asiņainais Mēness”

Aptumsuma nokdauns

11.augustā JaunMēness Lauvas zīmē Perigejā jeb tuvu Zemei radīs daļēju Saules aptumsumu, kas ļoti paspilgtina depresijas, melanholijas, baisu tukšuma sajūtu, hroniskas kaites un atkarības.
“Aptumsums sakrīt ar Lilitas un Marsa spriedzi, paaugstinot vardarbības riskus, krāpšanas, pārkaršanas, apstākļu nenovērtēšanu un traumatismu, satiksmes negadījumus, negadījumus ar lopiņiem. Tam visam savu pirkstu pieliks arī šoreiz nelāgais Čika laiks un fonā esošo 3 planētu retrogrādi. Savukārt Saturna un Veneras spriedze kopā ar Jupitera un Merkura spriedzi nokaitēs arī partnerattiecībās, bērnu – vecāku attiecībās un darba attiecībās – faktiski pa visu attiecību fronti. Planētu riski sūtīs visa veida attiecības nokdaunā un pat komā. Pastāv arī milzīgas iespējas pazaudēt naudu, īpaši uzsākot nesekmīgus projektus un ieguldījumus. Par būvniecības tēmu esmu jau izteicies iepriekš – visīstākais nelaiks. Neapdomīgi tiks izdarītas liktenīgas kļūdas, kad “viss tiek likts uz spēles”. Jupiteram patīk negatīvos apstākļos visu pārspīlēt, tādēļ, ja “iebridīsi dubļos”, tad līdz ausīm. Nedod Dievs, tikt neslavas aptraipītam. Visu starpaptumsuma laiku bangos politiski melnās kampaņas, kas tieši uz šā laika noslēgumu var vainagoties. Jāatceras, ka jebkurai darbībai, kas veikta Mēness aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas. Cilvēki var zaudēt reputāciju vai arī tikt nostādīti cieņu aizskarošās, pazemojošās situācijās. Mēness Lauvas zīmē uzsvaru liks uz dramatizēšanu un personīgo pārākumu – pat neveiksmēs. Lauva gan uzreiz dod veiksmes atslēgu – visu laid ar mīlestību caur sirdi,” skaidro astrologs Kristaps Baņķis.

Kā pārlaist aptumsuma nedienas?

“Starpaptumsumu periods ir kā karmiskās pretestības laiks, tādēļ šajā laikā bizness vai nu pelnīti iet no rokas, vai ir maksimāli piepildīts ar dažādiem šķēršļiem. Šajā laikā ar jebkuru darbību, tēlaini sakot, pamatīgi piepildām karmas trauku. Viss ir sakāpināts, sabiezinātas dzīves krāsas ikvienam atbilstoši viņa individuālajam horoskopam. Ja neesi pārliecināts, ko dari, tad nedari neko! Par vienu gan var padomāt, – kā tikt vaļā no nejēdzīgiem ieradumiem, piemēram, smēķēšanas. Pastāv virkne iespēju, kā palīdzēt sev, lai ar mazākiem enerģijas zudumiem un harmoniskāku attīstību nodzīvotu aptumsumu periodu, par ko plaši klāstīts Astrologi.lv,” stāsta Kristaps Baņķis.
Ja spēj aptumsumu laiku izdzīvot pēc iespējas mierīgi, to radīto enerģiju ir labi izmantot kā stimulu attīstībai. Viennozīmīgi tie var ienest dzīvē jaunas vēsmas. Viss starpaptumsuma periods ir kā laika lūkas, kas atver karmas vārtus. Sakāpināts, sabiezinātām dzīves krāsām. Rūpīgi jāpārdomā jebkura darbība un domforma. Jācenšas neprovocēt ķildas, nesaskaņas un nenokļūt situācijās, kas provocē bailes un rada diskomforta sajūtu.
Šai periodā labi nodarboties ar mājas ģenerāltīrīšanu, sakārtojot un nomazgājot visu, kas apkārt. Ieteicams atbrīvoties no mantām, kas netiek izmantotas un tuvākajā laikā arī netiks izmantotas. Labi veikt ķermeņa attīrīšanas procedūras. Kad tas izdarīts, laiks sakārtot arī savas domas.

“Attiecībās, biznesā un domāšanā būs “titāniki”, kuriem jānogrimst. Aptumsumu laikā spēcīgāk darbojas karma un mainās paradigmas. Jācer, ka šajā laikā iztiksim bez globālām un valstiskām katastrofām, kaut aizmetņi šādiem draudiem ir iespaidīgi. Sajūta tāda, kā tuvotos milzīgs negaiss, kas var jebkurā vietā nozibeņot postoši,” brīdina astrologs.
“Ko darīt? Uzstādām savā attieksmē “zibensnovedējus”, esam elastīgāki, atceļam lielos egoplānus un novērtējam to, kas mums jau ir, īpaši savus tuvākos (kuri var arī nebūt). Un, palūdzam, lai negaiss aiziet neskāris gar pamali! Tā kā 90% karmas veido attieksme un atreaģēšana uz notikumiem, tad aptumsumu izpratne var palīdzēt iekšēji tam sagatavoties,” aicina Kristaps Baņķis.

Aptumsuma bērni

Īpašs stāsts ir par bērniem, kuri dzims planētu cilpu un aptumsumu laikā. Piedzimt Dižčika laikā nav nekas neparasts, jo tādā trāpās katrs piektais planētas iedzīvotājs, tomēr planētu cilpu un aptumsuma tik blīva sakritība ir salīdzinoši reta parādība.
Astrologs uzskata, ka planētu retrogrādu blīvums cilvēka horoskopā paredz, “brīvās gribas” lielumu liktenī: jo vairāk retrocilpu, jo vairāk persona tiek pakļauta “augstākai providencei”, “misijai”, “liktenim” un mazāk viss ir atkarīgs no paša.
Šādā laikā var dzimt bērni, kuri maina pasaules notikumu gaitu, kāda lielāka nozīmīgāka mērķa vadīti. Retrocilpas mēdz nojaukt pastāvošo sistēmu un ierasto lietu kārtību, tādēļ šāda izpratne “iesevosies” arī šo bērnu apziņā, kļūstot par sava ceļa gājējiem.
Pētījumos jau pierādīts, ka aptumsuma ietekmē dzimst ļoti daudz popkultūras ikonas, slaveni mākslinieki, politiķi, zinātnieki, sabiedrībā redzamas un magnētiskas personības. Jo aptumsuma enerģētika pievelk uzmanību. Protams, līdzās stāv arī megadaudz risku: alkoholisms, narkomānija, citas atkarības un milzu neveiksmes likteņstāstos, bet tas jau atkarīgs no vides, vecākiem, audzināšanas un tā paša liktens jeb planētu izvietojuma unikāli konkrētā brīdī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru