TESTS: Kuru no šiem dzīvniekiem jūs adoptētu? Atbilde noteiks jūsu patreizējo dvēseles stāvokli

Ja izvēlējāties kucēnu, tad visbiežāk stresu izjūtat tieši darba dēļ. Suņi ir izslavēti ar to, ka viņi ir ļoti uzticīgi un tiek dēvēti par cilvēka labāko draugu. Arī jūs esat ļoti uzticīgs un atbildīgs cilvēks, tādēļ bieži strādājat līdz pēdējam spēku izsīkumam. Reizēm jūs tiešām pārāk daudz pārpūlaties, tādēļ nonākat stresa situācijās. Jums jāiemācās gūt baudu no tā, ko dariet. Paralēli jāmāk arī atpūsties un atslābināties. Nevar nemitīgi strādāt!

Ja izvēlējāties kāmīti, tad jūsu stresa iemesls ir nenoteiktība. Jūs izvēlējāties kāmīti – dzīvnieku, kas bieži vien bez jebkāda mērķa skrien uz riņķi pa ritentiņu. Ļoti bieži mēdzat satraukties par sīkumiem, domādami, ka nākotnē jūs sagaida izgāšanās. Jūs pārāk bieži satraucaties par šādiem sīkumiem, tādēļ beigās nokļūstat stresa situācijās. Pavadiet vairāk laika kopā ar cilvēkiem, kas liek jums justies komfortabli. Ļaujiet sev mazliet atpūsties no visādām ķezām.

Ja izvēlējāties bruņurupuci, tad jūsu stresa iemesls ir pārslogotība un apjukums. Jūs ļoti bieži jūtaties ārkārtīgi noguruši, tādēļ bieži vien atsakāties veikt darba pienākumus. Parasti jums rodas stress, ja zināt, ka nepieciešams daudz ko izdarīt. Tas var radīt apjukumu, reizēm pat ārkārtīgi lielu stresu. Centieties sev nostādīt nelielus mērķus, kurus jūs noteikti spēsiet sasniegt. Tas palīdzēs izstrādāt noteiktu režīmu.

LASI VĒL: Tests – attēls, uzziniet, kas jūs gaida tuvākajās 30 dienās

Ja izvēlējāties putniņu, tad visbiežāk stresu izjūtat dažādu ierobežojumu dēļ. Jūs izvēlējāties putnu, jo tas simbolizē brīvību. Jums arī gribas lidot pa savām vēlmēm un neizjust nekādus ierobežojumus. Ja gadījumā sev priekšā redzat jebkādus ierobežojumus, varat izjust lielu stresu. Šādās situācijās ļoti noder radoši hobiji. Pamēģiniet atrast sev nodarbi, kas ļaus iegūt pilnīgu brīvību.

Lūk, tad tādi ir tie stresa avoti! Ieklausieties mūsu ieteikumos, lai atbrīvotos no tik ļoti nepatīkamā stresa.

Noteikti dalieties arī ar saviem draugiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru