Svētku lasis uz Jauno gadu, pārsteidziet ciemiņus

Svētku zivs. Recepte soli pa solim

  1. Sagatavojam zivi; attīram no zvīņām, izņemam asakas, iekšas, nogriežam galvu, spuras un asti.
  2. Zivs ādā veicam nelielus iegriezumus.
  3. Izspiežam citrona sulu un samaisām kopā ar medu un sojas mērci.
  4. Zivi iesmērējam ar gatavo mērci.
  5. Sīpolu, papriku un tomātus sagriežam nelielos kubiciņos.
  6. Izspiežam ķiploku caur ķiploku spiedi.
  7. Garneles notīram, sagriežam uz pusēm.
  8. Uz uzkarsētas pannas izliekam sīpolu, papriku un 5 minūtes apcepam.
  9. Pievienojam tomātu, saldo krējumu un garneles. Sautējam 3 minūtes. Kad mūsu pildījums atdzisīs, pievienojam sagrieztus zaļumus un ķiploku.
  10. Visu samaisam.
  11. Pirmo zivs slāni izklājam uz plāts, pa virsu liekam pildījumu un uzliekam otru zivs slāni.
  12. Pēc vēlēšanās zivi var apsiet ar diegu.
  13. Gatavojam zivi iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā aptuveni 30 minūtes.

Mūsu pildītā zivs ir gatava! Pamēģiniet pagatavot un jums noteikti patiks!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru