Sula, kas 42 dienu laikā spējot izārstēt vēzi – tā esot glābusi jau vairāk nekā 45000 dzīvību!

Austrijas iedzīvotājs Rūdolfs Breuss savu dzīvi veltījis vēža ārstēšanas medikamentu meklēšanai. Pašlaik jau esošie preparāti Rūdolfu neapmierināja gan to blakusefektu, gan ne visai labās iedarbības dēļ.

Šķiet, ka savas dzīves izskaņā viņš sasniedza dzīves mērķi: viņš izstrādāja dārzeņu sulas formulu, kas, pēc viņa apgalvotā, stimulē cilvēka imūnsistēmu un liek ķermenim daudz intensīvāk pretoties vēža šūnām, vienkārši tās iznīcinot.

Pats interesantākais ir tas, ka šī sula jau tiešām ir pierādījusi savu iedarbību praksē. Vēl dzīvs būdams, Rūdolfs savu atklājumu pārbaudīja uz 45000 cilvēku, kas slimoja ar vēzi. Iedarbība  esot bijusi teju visi 100%! Tiesa, šo datu vienīgais pierādījums ir paša R. Breusa pieraksti, tāpēc uz šādiem apgalvojumiem vienmēr vērts attiekties ar veselīgas piesardzības devu. Neskatoties uz to pasaulē ir ļoti daudzi R. Breusa receptes cienītāji.

Saistībā ar šo līdzekli, austrālietis sarakstījis veselu grāmatu – tā pat ir tulkota septiņās valodās!

Lasi vēl: Jūs neticēsiet, bet vēzis – tā neesot saslimšana, bet vienkārši bizness

Tajā tiek aprakstīts, ka viņš izveidojis speciālu 42 dienu diētas plānu. Tās pamatā ir viņa izstrādātā diēta, kurā nepieciešams katru dienu uzturā lietot viņa norādītās dārzeņu sulas un tēju. Pamatā tam visam ir visu vēža šūnu attīstošos elementu “nomērdēšana badā”, nesniedzot tām cukuru un citas vielas, kas tikai veicina vēža šūnu attīstību, tajā pašā laikā nodrošinot organismu ar visām tam nepieciešamajām barības vielām.

Turklāt pēc šādas diētas uzlabosies arī vispārējais veselības stāvoklis. Lūk, kā un no kā to gatavot!

Šķir nākošo lapu un uzzini no kā sastāv šis brīnumdzēriens 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Līga</cite>

    Nevis cukurbietes, bet sarkanās bietes. Cukurbietes nav sarkanā krāsā, tās ir dzeltenīgi baltas un tām nepiemīt aprakstītās īpašības.

  • <cite class="fn">Ieva</cite>

    Cik šausmīgs tulkojums, pat bietes vai cukurbietes neatšķir.

  • <cite class="fn">Kristine</cite>

    Nu milie, tak parlasiet ko jus drukajat!!!
    Tagad Austrijas iedzivotaji ir australiesi?!? Jezin!!!!

Pievienot komentāru