Šos 7 priekšmetus nevajadzētu dāvināt, un saņemt kā dāvanas, izstāstīsim kāpēc

Mutautiņš.

Daži cilvēki mutautiņu izmanto savu bēru procesos. tas saistās ar savdabīgām atmiņām par mirušo. Protams, ka mūža garumā uzkrājas daudzas sliktas atmiņas, kas ka ir saistītas ar nāves enerģiju. Lietu, kas reiz bija izmantota kapsētā nedrīkst glabāt mājās. Mutautiņus labāk aizstāt ar papīra salvetēm. Tās ir gan praktiskas, gan higiēnas.

Pērles.

Pērles, protams, izceļas ar īpašu skaistumu, bet daudzās kultūrās tās simbolizē atraitnes un bāreņus. Ja dāvinātājam bija slikti nodomi, tad, visticamāk, pērles nesīs jums asaras un ciešanas.

Spogulis.

Spogulis ir vis mistiskākais priekšmets, bet senlaicīgi spoguļi pārspēj visus mistikas rekordus. Pieņemts uzskatīt, ka viņi var atņemt mīlestību, skaistumu un pat dzīvību.

Cimdi.

Cimdi simbolizē strīdus. Agrāk, lai uzaicinātu pretinieku uz dueli, vajadzēja iemest cimdu viņam sejā. Pastāv pat daži rituāli, kuros izmanto tieši šo aksesuāru. Tie saistīti ar gribas pakļautību un pazemošanu.

Ja esat saņēmis vienu no uzskaitītām dāvanām, un jūs nekādi nevarat no tām atteikties, ieteicams viņus izpirkt, samaksājot kaut nedaudz naudiņas. Obligāti samaksājiet dāvinātājam. Naudas summai nav nozīmes. Ja jums uzdāvināja cimdus, labāk uzdāvināt analogo dāvanu pretī .

Katrs pats lemj, kā izturēties pret šādiem padomiem. Bet modrība vēl nevienam nav traucējusi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru