Šī informācija jūs noteikti pārsteigs! Izvarotāji izstāstīja, kā izvēlas savus upurus

nIzvarotāju grupa cietumā tika intervēta par to, pēc kādiem kritērijiem viņi nosaka savus potenciālos upurus. Un, lūk, daži fakti, kas mūs šokēja…

  1. Pirmais, kam izvarotājs pievērš uzmanību – tā ir frizūra. Viņiem patīk sekot sievietei ar astīti, copi, bizi vai jebkuru citu frizūru, pie kuras viegli pieķerties. Izņēmums nav arī sievietes ar gariem matiem, bet meitenes ar “zēngalviņu” gan reti, kad apmierina mednieku.
  2. Otrs, uz ko izvarotājs skatās – tas ir apģērbs. Viņš sekos sievietei, no kuras viegli noraut drēbes. Daudzi izvarotāji nēsā sev līdzi šķēres.
  3. Tāpat viņi novēro sievietes, kuras runā pa mobilo telefonu, kuras rokas somiņā, vai ir ar kaut ko aizņemtas, jo tās ir viegli pārsteigt nesagatavotas, un saķert.
  4. Pirmām kārtā, sievietes nolaupa supermārketu stāvlaukumos, birojos un no sabiedriskām tualetēm.
  5. Parasti izvarotāji cenšas sievieti saķert un ātri viņu aizvilkt uz tādu vietu, kur viņus neviens nepamanīs.
  6. Ja jūs vismaz kaut kā cīnīsieties un aizsargāsieties, viņi vilsies, jo ātri sapratīs, ka jūs varat piesaistīt nevēlamu uzmanību, bet nomierināšana aizņems daudz laika. Bet lielākā daļa meiteņu tā nedara, jo baidās, un cer uz apžēlošanu.
  7. Šie noziedznieki izstāstīja, ka neuzbruks sievietei ar lietussargu vai jebkuru citu priekšmetu, kuru var izmantot nedrošā attālumā, nepielaižot uzbrucēju sev tuvumā.

Šķir lapu un uzzini, kādi piesardzības mēri ir jāpieņem, lai ar Tevi nekas slikts nenotiktu: 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Daži padomi saprātīgi, daži – visai dīvaini.
    Ceļojums uz Austriju? Vai Parīzi? Romu, Milānu? Bet varbūt tepat Latvijā? Dzīve ir pārāk īsa, lai brīvdienās sēdētu mājās. Mosties, celies un dodies ārā. Tepat, mūsu skaistajā Latvijā ir vietas, kuras liek elpai aizrauties.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, aizbraukt kārtīgā ceļojumā vismaz reizi dažos gados. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

Pievienot komentāru