Šīs trīs Zodiaka zīmes parasti ir visgudrākās

Dvīņi

Šo Zodiaka zīmi pārvalda Merkurs. Neskatoties uz to, ka viņiem ir nepastāvīga daba, viņi ir gaisīgi, ātri un šķietami nenopietni, Dvīņi sevī nes teju vai enciklopēdiskas zināšanas. Pateicoties viņu ziņkārei un vispusīgumam, nemitīgi tiek saņemta jauna informācija. Pat ja šī informācija netiek speciāli raidīta Dvīņu virzienā, viņi paši uzsūc sevī visu to, ko vēl nezina. Taču, neskatoties uz to, ka viņi jau ir pieļāvuši kādu kļūdu, visticamāk pieļaus to atkal. Un, tas nenozīmē, ka viņi nav gudri. Dvīņiem tas ir pareizais lēmums, jo katru reizi situācijas nianses atšķiras, tāpēc neskatoties uz to, ka it kā tā ir kļūda- tā tāpat ir jauna pieredze un jauna informācija, kas palīdzēs izdarīt citādus lēmumus nākotnē.

Jaunava

Šo Zodiaka zīmi droši var saukt par visloģiskāko. Arī Jaunavas pārvaldnieks ir Merkurs. Viņa redz pasauli un uztver formu caur detaļām. Jaunavām piemīt apbrīnojams vērīgums, spēja saskatīt visas detaļas un atkārtot tās pie vajadzības. Tāpat ir izteikta arī analītiskā un loģiskā domāšana, kā arī māka sakārtot savas domas, strukturēt un salikt tās pa plauktiņiem. Šie ir visi nepieciešamie priekšnoteikumi, lai Jaunavas spētu pieņemt visgudrākos un pareizākos lēmumus, kas balstīti uz neapstrīdamu loģiku. Arī šai zīmei ir raksturīgas enciklopēdiskas zināšanas, kas padara Jaunavas par interesantiem sarunubiedriem. Vienīgais trūkums šim brīnišķajam prātam ir tas, ka koncentrējoties uz detaļām, bieži var aizmirst kopainu, līdz ar to, rodas nevajadzīga spriedze.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes prāta asums atklājas tajā brīdī, kad ir jāargumentē kāda lieta. Ūdensvīri vienmēr izdomās 10 iemeslus vai attaisnojumus, lai kaut ko nedarītu, vai tieši otrādi- darītu. Šai zīmei ir patiesi apbrīnojams prāts, jo tā spēj saprast un izprast tādas lietas, kuras citiem liekas pilnīgi neiedomājamas. Aiz visām nākotnes idejām un jaunākajām tehnoloģijām, vai vienkārši- informācijas, stāv Ūdensvīra enerģija. No pārējām divām zīmēm, kurām arī ir ass prāts, viņš atšķiras tieši ar to, ka spēj savienot nesavienojamas lietas- viņi savā simbolā jeb krūkā ar ūdeni (ēteri, gaismas fluīdu), atnes jaunu skatījumu uz lietām, tāpēc gandrīz nekad nekļūdās savos spriedumos. Jāpiebilst, ka neskatoties uz to, cik gudrs ir Ūdensvīrs, viņš reti kad pieņem reālus lēmumus kaut ko mainīt- un arī izdara to līdz galam.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru