Šis dzēriens, kuru daudzi no mums ikdienā lieto, izraisa krūts vēzi!

Mūsdienās krūts vēzis ir viena no izplatītākajām slimībām sieviešu vidū. Vēža pazīmes un krūts dziedzeru audzēji tika atklāti jau senajām ēģiptiešu mūmijām. Mēs vēlamies pasargāt savas lasītājas no šīs briesmīgās slimības, iesakot to, kā rīkoties, lai sevi no tās pasargātu.

Zinātnieki no Vācijas atklāja galveno iemeslu, kas izraisa krūts vēzi. Ja sieviete uzturā lieto ļoti daudz treknus piena produktus, viņa pakļauj savu veselību nopietniem saslimšanas draudiem. Dietologi veica pētījumus, kuru rezultātā atklājās: augsta tauku daudzuma lietošana ikdienā, īpaši jau tādu tauku, kurus iespējams iegūt no piena, siera un biezpiena, ir viens no galvenajiem faktoriem, kas palielina ļaundabīgu audzēju rašanās riskus.

Pārmērīga piena produktu lietošana uzturā

Pārmērīga piena produktu lietošana ikdienā palielina arī organismā esošo tauku daudzumu, kas, savukārt, palielina sievietes ķermenī esošo estrogēna un progesterona daudzumu. Arī pretapaugļošanās tablešu lietošana var palielināt sievietes ķermenī esošo estrogēna daudzumu. Šis faktors neskaitāmas reizes palielina iespēju saslimt ar krūts vēzi.

Labākais veids, kā pasargāt sevi no saslimšanas ar krūts vēzi, ir ierobežots treknu piena produktu lietošanas daudzums. Ja sekosiet līdzi tam, ko lietojat uzturā, izdosies ne tikai pasargāt savu veselību, bet arī samazināt lieko svaru un ar to izrietošās veselības problēmas.

Mēs diemžēl ļoti bieži aizmirstam par to, kādam būtu jābūt mūsu uzturam. Pirms grasāties kaut ko apēst, noteikti pārliecinieties, vai tas ir svaigs, veselīgs un vai vispār tajā brīdī nepieciešams.

Novēlam jums labu veselību un lielisku pašsajūtu!

Neaizmirstiet padalīties arī ar citiem lasītājiem!

Avots: vkurselive.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru