Šis dīvainais dzīvnieks neļauj gulēt interneta lietotājiem! Kas gan tas ir – kaķis vai suns?

2

Ziņojums ar šo fotogrāfiju savāca 13 000 retvītus un nomoka daudzus. Starp atbilžu variantiem pavīdēja kaut kas pilnīgi negaidīts:

“Tas ir filmas “Tumšais Kristāls” varonis Fizgigs” – rakstīja kāds lietotājs. Citi viņu nosauca par jauna, simpātiska veida mutantu. “Tā ir pūce” – apgalvoja daži lietotāji. Daudzi slēdza derības un saderēja viens ar otru. Bet, vai jūs esat gatavi uzzināt, kas gan šis mīlīgais dzīvnieks ir patiesībā?3

Izrādās, tas tomēr ir kaķis. Persiešu kaķis, ja runājam precīzi. Saimnieki savu pūkaini apraksta kā “spalvains, bet ne briesmīgs kaķītis no Kvebekas, Kanādā”. Šim drūmajam kaķītim ir tūkstošiem sekotāju Instagramā un Facebook sociālajā tīklā, un viņam pat ir pašam sava mājaslapa!

Viņu pūkainīgumu izraisa hipertrihoze – tas ir stāvoklis, kas izpaužas kā pārlieku matu (vai spalvas) augšana. Bet tieši tas arī padara viņu tik neticam mīļu.4

“Runā, ka mana krītošā spalva padara mani līdzīgu sunim, pūcei, jukušam zinātniekam, Gremlinam, Grinčam, bet es esmu priecīgs būt es pats – teikts Atčoumas mājas lapā.  – Es mīlu savu dzīvi un mīlu dalīties savos piedzīvojumos ar jums!”


Kaķim patlaban ir vairāk kā 165 000 sekotāju Instagram kontā un 64 000 fanu Facebook sociālajā tīklā. Tā kā, ja jūs tomēr vēl neko nezināt par simpātisko pūkainīti, iespējams, ka ir pienācis laiks pievienoties faniem. Galu galā, tas lieliski novērš uzmanību no ikdienas stresa.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru