Šīs 3 Zodiaka zīmes parasti ir visatriebīgākās, tāpēc viņus par ienaidniekiem tev nevajag

Skorpions

Šī Zodiaka zīme var būt ļoti atriebīga, ja kāds ir tai nodarījis pāri. Skorpioni ir apveltīti ar ļoti lielām enerģijas rezervēm, līdz ar to, tad kad viņos ir aizvainojums un dusmas- tas ir lielā apmērā. Un, ko darīt tad, ja tev ir par daudz? Atdod citiem! Reizēm vienkārši ir pārāk grūti būt šo negatīvo emociju varā, tāpēc ir nepieciešams no tām atbrīvoties. Un tas, kā to cilvēks dara, ir atkarīgs no viņa iekšējās emocionālās inteliģences. Liela daļa Skorpionu atriebjas, jo tas notiek dabiski- viņiem izdara kaut ko sliktu, un viņš kā spogulis, šo slikto atdod atpakaļ, jo pats nespēj tādu daudzumu negatīvās enerģijas transformēt. Daudz kas atkarīgs arī no nodarījuma apmēra. Tā kā šīs zīmes pārstāvji ir jūtīgi, tad viņu dusmu slieksnis ir krietni zemāks, kā citām zīmēm.

Svari

Varētu šķist dīvaini, ka Svari ir šajā sarakstā, taču iemesls tam ir ļoti vienkāršs- visu vajag nolīdzsvarot. Tā ir ļoti principiāla zīme- ja tu man tā, tad es tev tā (un abos svaru kausos viss ir vienādi). Tā kā šo zīmi pārvalda Venēra, tad Svari visu vērtē- labs/ slikts, balts/ melns. Un tā bieži rodas situācijas, kuras tiek uzskatītas par melnām, lai gan patiesībā ir pelēkas. Svari var viegli aizsvilties par sīkumiem, tādējādi uzreiz atriebjoties ar sliktu un kašķīgu garastāvokli, kā arī dāsni apbalvojot savu apvainotāju ar nepamatotiem pārmetumiem un piezīmēm.

Auns

Šī Zodiaka zīme atriebību smeļas savā karstasinībā. Aunu izpratnē trauku plēšana strīdoties vai kaut kā cita lidināšana pa gaisu nav atriebība. Nu, kā uz to skatās? Tā vietā lai konstruktīvi risinātu problēmas, rodas vesels Meksikāņu seriāls ar visām tajā piederošajām kaislībām. Viņš var būt diez gan nesavaldīgs, teikt visu, kas nāk prātā, un visbiežāk tieši emocionālā atriebība ir sāpīgākā. Aunu karstasinīgais temperaments ir tas, kas rosina atriebību. It sevišķi, ja esat piekrāpuši Aunu- lai sargās visas afērā iesaistītās puses. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji necietīs, ja viņiem dara pāri, un, ja citi to nevar saprast, tad vienkārši cietīs tie citi.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru