Šīs 3 Zodiaka zīmes ir visslinkākās

Dvīņi

Šo Zodiaka zīmi interesē pārāk daudz kas. Tas nozīmē, ka bieži lietas paliek pusdarītas vai neizdarītas. Dvīņiem ir svarīgi uzzināt kaut ko jaunu, iegūt interesantu informāciju un patīkami pavadīt laiku. Ja vēlaties, lai Dvīņi darbojas jomā, kura nav nekā no iepriekš aprakstītajām vajadzībām, pastāv ļoti liela iespējamība, ka viņš nespēs pabeigt iesākto. Disciplīna nav Dvīņu stiprā puse. Viņi dara tikai to, bez kā nevar un to, kas sagādā prieku. Nav jau slikti, tikai dzīve nesastāv no priekiem un izklaidēm- ir arī pienākumi. Tā kā Dvīņi bieži vien iesprūst tīņu gados savu interešu dēļ, tad iemācīties uzveikt slinkumu viņiem prasa vairāk spēka un laika, kā citām zīmēm.

 Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem bērnībā ir nepieciešamas rūpes, lai pieaugot viņi spētu rūpēties par citiem, ar vēl lielāku degsmi un pašaizliedzību. Tā kā Vēži, it sevišķi, kad ir maziņi, bieži raud un šķietami nespēj tikt galā ar vienkāršām lietām, tad vecāki piekāpjas un dara mazos darbiņus viņu vietā. Protams, šī tendence paliek izteiktāka laikam ejot, jo Padomju Savienības laikā ne ar vienu neauklējās- arī ar Vēžiem nē. Jaunās paaudzes Vēžu slinkums izpaužas tajā, ka pie grūtībām vai sarežģījumiem, viņi „nedod pretī” ar visu savu sparu, kā to dara Auni vai Mežāži. Vēži pārdzīvo par daudz un tas ir slinkums pašiem pret sevi, savu iekšējo izaugsmi. Ja viņi ir iemācījušies nepārdzīvot, tad nākamais solis ir iemācīties reāli rīkoties- izlemt un izdarīt, nevis domāt par to, un visu tā arī atstāt. Vēži negrib citus sāpināt, taču ir absurdi ļaut pret sevi izturēties tā, kā neesat pelnījuši.

Lauva

Nav noslēpums, ka Lauva ir kaķu dzimtas. Un mēs zinām, kāda ir kaķu daba- nāk, kad grib un iet, kad grib. Vispār, dara, ko grib. Un tā arī rodas vieta slinkumam. Lai gan, būtu nepieklājīgi Lauvas laiskošanos dēvēt par slinkumu. Tā drīzāk ir apzināta izvairīšanās no pienākumiem, kas nav būtiski. Lauvām ir svarīgi, lai būtu jēga tam, ko viņas dara. Darīt darbības, kurām nav acīmredzama rezultāta, vai kuras nekādā mērā neuzlabo Lauvas pašsajūtu, nav viņu garā. Šīs zīmes pārstāvjiem slinkums izpaužas saimnieciskos darbos- drēbju locīšana, trauku mazgāšana un tml. Bieži vien tās Lauvas, kas var to atļauties- noalgo kādu palīgu, jo viņas saprot, ka ir lietas, kas ir jāizdara, taču, kāpēc veltīt savu dārgo laiku darbiem, kuri neprasa īpašas prasmes vai uzmanību? Lauvu enerģija ir pārāk vērtīga, lai to veltītu darbiem, kuriem ir maza nozīme. Protams, viņas var saņemties un izdarīt visu, taču lielākoties, ja var izvēlēties, tad brīvajā laikā viņas nododas sevis lutināšanai, nevis priekšzīmīgam pedantismam mājasdarbos.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru