Sieviete vēlējās noskaidrot, kas notiek mājās viņas prombūtnes laikā. Bez asarām nevar noskatīties

Redzētais Nenisju saraudināja…

Izrādījās, ka saimnieku prombūtnes laikā Makss izjuta ļoti lielus pārdzīvojumus. Viņš stundām ilgi smilkstēja un gaudoja. Viņš pat paķēra no plaukta pavadiņu ar cerību, ka saimnieki pavisam drīz atgriezīsies. Pēc ilgas staigāšanas pa istabu Makss nomierinājās un apgūlās pie durvīm, taču tā arī nepārstāja smilkstēt.

Līdzko eksperti noskatījās video, viņi ieteica risinājumu, kā iespējams atvieglot Maksa dienas laikā izjustās ciešanas. Dr. Emīlija Blekvela no Bristoles Universitātes piedāvāja izmantot visdažādākās rotaļlietas un pāris tehnikas. Viena no tehnikām ir šāda: Nensijai un Aleksam no mājām jādodas prom, runājot ar Maksu kā ar mazu bērniņu. Viņam var teikt, ka tūdaļ saimnieki dosies prom, bet Makss var paspēlēties ar šīm rotaļlietām un to, ka viņi drīz būšot mājās. Jā, šī tehnika nebūs iedarbīga jau no pašas pirmās reizes, taču ar laiku Makss sapratīs, ka saimnieki nedodas prom uz mūžiem.

Godīgi – šo video nav iespējams noskatīties bez asarām acīs. Interesanti, kā reaģē mani mājdzīvnieki, kad es neesmu mājās?

Ja jums nav vienaldzīgi jūsu mājdzīvnieku pārdzīvojumi, tad dalieties ar šo rakstu!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru