Sieviete tik ļoti kautrējās sava jaundzimušā dēla dēļ, ka negāja ar viņu no mājām

Māte ļoti ticēja savai vainai, ka centās lieku reizi nerādīties ar bērnu uz ielas, lai izvairītos no cilvēku skatieniem un vērtējumiem.

Viņa apstaigāja daudzus ārstus, lai padarītu plankumus mazāk pamanāmus vismaz uz sejas. Starp citu, zēns jau ir pārcietis vairākas operācijas.

Tomēr pat pēc tām, vecāki nespēja pilnībā pieņemt savu dēlu. Situāciju pilnībā mainija Kesija vecākā māsa, Desija. No pirmās dienas viņa iemīlēja mazulīti.

Viņa nebaidījās pieskarties Kesijam: pastāvīgi skūpstīja un apskāva brāli, kaut gan nepamanīt dzimumzīmes nebija iespējams.

Tieši tāpēc vecāki mainīja attieksmi pret Kesiju. Bieži cilvēki bailēs no nezināmā. Dens un Stefānija Dvorovski nodibināja GoFundMe līdzekļu vākšanas kampaņu bērna ārstēšanai, kā arī visai pasaulei pastāstīja sīkāk par šo slimību.

Izmantojot sociālos tīklus un televīziju laulātie stāstīja par sava bērna īpatnībām, un savām bailēm. Centās kliedēt šaubas un aizspriedumus par šo slimību. Viņi nebija gaidījuši tādu rezultātu, bet svešinieki no dažādām Zemes malām pauda savu atbalstu.

Tagad Dvorovski mierīgi iziet uz ielas ar mazuli, zinot, ka sabiedrība to nenosodīs. Kesija laime viņiem ir pirmajā vietā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru