Šie produkti traucē jūsu vēderiņam beidzot kļūt plakanam! Izslēdziet tos no savas ēdienkartes tūlīt pat!

Kura sieviete gan nesapņo par plakanu vēderiņu!? Bet, mums par lielu sarūgtinājumu, tieši tauku atliekas uz vēdera pazūd pēdējie. Var izmocīt sevi ar ikdienas treniņiem sporta zālē, pilnībā pārskatīt savu attieksmi pret ēdienu, bet tā arī neieraudzīt vēlamo rezultātu spogulī.

Katru dienu, skatoties savā atspulgā, jūs pārliecinieties par to, ka spītīgais vēderiņš joprojām ir tur, kur bijis, un jūtas tur pilnīgi komfortabli. Ja jums ir pazīstama šī problēma, tad, iespējams, ir vērts ieklausīties dietologu padomos. Uzziniet kaut ko vairāk par produktiem, kuri traucē jums iegūt ideālu vēderiņu!

  1. Alkoholiskie dzērieni

Alkoholiskie dzērieni ir bagāti ar kalorijām, bet runa nebūt nav par kalorijām. Alkohols palielina apetīti un maldina to smadzeņu daļu, kas atbild par sāta sajūtu. Kad jūs izdzerat alus pudeli, tad parasti uzkožat riekstiņus vai čipsus, vai ne tā?

Lasi vēl: Ir noskaidrotas 4 visiedarbīgākās diētas – 7 dienu laikā atbrīvojies no 10 kg!

  1. Bezalkoholiskie dzērieni

Protams, visi jau sen zina par gāzēto, saldo dzērienu kaitīgumu, bet nez kāpēc maz, kurš no tiem atsakās. Ja jūs patiešām vēlaties tikt vaļā no taukiem uz vēdera, tad jums ir jāpārstāj dzert bezalkoholiskie dzērieni. Pat “mazkaloriju” šī produkta pārstāvji palēnina metabolismu un liek jūsu ķermenim uzkrāt taukus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru