Šī unikālā tehnika palīdzēs iegūt vairāk naudas un tērēt to saprātīgi!

Mazo solīšu māksla

Atlaid pagātni
Aizmirsti par sliktajām lietām, kas palika pagātnē. Kad mēs pieķeramies pagātnes kļūdām, mēs traucējam sev kļūt labākiem.

Piepildi sevi ar jaunu enerģiju
Nekautrējies sapņot, jo pat vispārdrošākie sapņi dzīvē īstenojas. Ja tu koncentrēsies uz to, kas ar tevi notiek, un lielāku uzmanību pievērsīsi pozitīvajiem brīžiem, dzīvot kļūs vieglāk.

Lai neaizmirstu par pozitīvo domāšanu, uzliec uz kreiso roku rokassprādzi un nēsā to visu laiku. Katru reizi, kad tev gribas iet pa ierasto ceļu – pasūdzēties par notiekošo un sevi pažēlot, iztērēt naudu par nevajadzīgu lietu, apēst šokolādīti kā mierinājumu, paskaties uz rokassprādzi, padomā par labo un nedari neko, kas kaitētu tavai laimei. Ļoti efektīvi!

Domā konstruktīvi
Padomā par to, ko tieši tu savā dzīvē vēlies ieviest, un ķeries klāt mazām pārmaiņām…Ideāla figūra, jauns darbs ar labu algu, laimīga privātā dzīve – izvēlies visu, ko vien vēlies, un pamazām virzies šajā virzienā.

Mazie solīši ir efektīvāki un mazāk sāpīgi. Turklāt rezultāts ir redzams uzreiz!

Tikai viens ieradums nedēļā gada laikā spēj pilnībā izmainīt tavu dzīvi! Ideja ir vienkārša: katru nedēļu panāc vienas mazas, pozitīvas izmaiņas tavā dzīvesveidā, un gada beigās tu būsi pārsteigta par notiekošo.

Ja tevi ir ieinteresējusi šī informācija, iesaku izlasīt Bretas Blūmentāles grāmatu “Viens ieradums nedēļā”. Tu uzzināsi, kā 52 nedēļās iegūt to, par ko visu dzīvi esi sapņojis.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru