Septiņas aktuālas kāzu tendences, kas būs modē tuvāko pusgadu

Arhitektuālas tortes

Šajā sezonā modē ir arhitektuālas tortes, kas ir pārpilnas ar precīzām ģeometriskām formām, izsmalcinātām tekstūrām un neparastu pieeju to noformēšanā.

Vienkrāsu kleitas

Baltās kleitas kontrasts ar melniem ielaidumiem vai aksesuāriem ir modes podiumu tendence, kas piestāvēs drosmīgām un spilgtām līgavām.

Piekaramais dekors

Ja agrāk kāzās rotāja galdus un krēslus, tad 2018. gadā, kā to skaidro dekorētāji, dekorāciju galvenā daļa koncentrēta uz griestiem un sienām.

Moderns ēdiens

Šogad eksotika valdīs ne tikai gaisā, bet arī uz galdiem. Tas nenozīmē, ka viesiem jāpasniedz varžu kājiņas (kaut gan, kāpēc gan nē), bet modē būs dažādi ēdienu bāri, kas var ļaut viesiem pamēģināt vairākus noteikta rotājuma veidus vienlaikus.

Tāpat lielāka uzmanība tiek veltīta ģimenes kulinārijas tradīcijām. Tāpēc, ja tavās kāzās būs pīrāgi, kas pagatavoti pēc vecmāmiņas receptes – tu esi moderns! Tikpat moderns ir nestandarta ēdiens – piemēram, saldās sviestmaizes ar saldējumu, saldā pica un citi cienasti, kādus uz parasta pusdienu galda neieraudzīsi.

Marmors un varš

Šogad akcenti ir prioritāte. Īpaša uzmanība jāpievērš faktūrām marmorā un vara nokrāsām, kas kopējai kāzu stilistikai sniedz noteiktu šarmu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru