Sākumā šo meiteni bildināja, bet jau pēc pāris stundām viņa atradās pati savās kāzās

2Šajā brīdī apjukusī un aizkustinātā Keitija apgriezās un ieraudzīja, ka viņiem tuvojas visa viņu ģimene un paši tuvākie draugi. Meitene stāsta, ka jūtu uzplūdā viņa sākusi raudāt un metusies apķert savus tuviniekus, tā arī neatbildot uz otru sava līgavaiņa uzdoto jautājumu. Zakam nācās jautāt vēl pāris reizes, līdz Keitija atbildēja apstiprinoši.

3Pāris atgriezās viesnīcā un vien pāris stundu laikā sagatavojās kāzu ceremonijai. Ar draugu un radinieku palīdzību gatavošanās pagāja pārsteidzoši viegli. Keitijai tika piedāvāti divi kāzu kleitas varianti, kurus viņai bija izvēlējušās labākās draudzenes un mamma ar māsu.

4Aptuveni 4 stundas pēc saderināšanās laimīgais pāris nosvinēja kāzas kalna virsotnē, no kuras pavērās neticami skaista ainava.

5Vēlāk Keitija padalījās, ka nevarēja iedomāties sev labākas kāzas par šīm. Viņa nekad nav gribējusi mēnešiem ilgi plānot šikas kāzas un tērēt dienas ideālās kleitas meklējumiem. Viņa vienkārši gribēja apprecēt savu labāko draugu, jo “laulības ir kaut kas daudz vairāk kā kāzas vai ballīte”. 

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru