Saimniece aplīmēja grīdu ar visparastākajiem papīra maisiem; Nezinātāji uzskata, ka grīda maksājusi milzu naudu

Kā rīkoties?

Šī metode būs lieliski piemērota grīdām ar betonu, ģipsi vai saplāksni. No sākuma nepieciešams noņemt veco grīdas pārklājumu un attīrīt to līdz ar pamatni. Pārliecinieties, vai nekur nav palikusi līme, kā arī atbrīvojieties no grīdas līstēm. Ja uz grīdas ir kaut kādi padziļinājumi vai nevienmērīgas vietas, tās nepieciešams izlīdzināt. Lai papīrs turētos pie grīdas, tai nav jābūt pārāk gludai, tādēļ no sākuma var pāriet grīdai pāri ar slīpmašīnu vai smilšpapīru.

Tagad saplēsiet papīru lielos, taču nevienmērīgos gabalos un mazliet paburziet tos – tādā veidā tie daudz vairāk būs līdzīgi dabīgiem akmeņiem.

Ja jūsu grīdas pamatā ir betons, sagatavojiet maisījumu no līmes un ūdens (attiecība 1:1). Ja jums ir koka grīda, tad maisījumam jāsastāv 75% no ūdens un 25% no līmes. Uzklājiet maisījumu uz grīdas, uzlieciet papīra gabalu pa virsu un atkal pārklājiet to ar līmi.

Tagad nepieciešams ar šo papīru noklāt visu grīdu. Pārliecinieties, ka papīri ir salikti ar malām cits pāri citam, jo tad, kad tie izžūs, tie arī sarausies.

Kad visa grīda būs noklāta ar papīru, ļaujiet līmei kārtīgi izžūt. Tad būs pienācis laiks noklāt grīdu ar kokam paredzēto laku. Ja jums patīk papīra krāsa, izvēlieties caurspīdīgu laku. Ar krāsu rullīša palīdzību jums izdosies vienmērīgi uzklāt laku uz grīdas.

Nākamajam solim jums būs nepieciešama caurspīdīga poliuretāna krāsa. Uzklājiet pāris slāņus šīs krāsas, lai padarītu grīdu izturīgu un noturīgu pret skrāpējumiem un triecieniem. Katrai kārtai ir jāļauj kārtīgi nožūt, pirms jūs klājat nākamo.

Šajā mājā saimnieki nežēloja laiku, lai nokrāsotu katru papīra lapiņu citā krāsā, izmantojot dažādas koka lakas krāsas.

Bet šajā mājā tika izmantotas noteiktas formas lapas.

Savā mājā jūs varat droši realizēt paši savas idejas un ieceres!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru