Riebīgais horoskops: uzzini, kura zodiaka zīme ir visriebīgākā

1.vietā – Skorpions. Daudzi ir vienisprātis, ka šie cilvēki ir vieni no bīstamākajiem, un viņu melnajā sarakstā labāk nenokļūt. Mīļi, labi un gādīgi viņi ir pret tiem, kuri viņam ir tuvi, dārgi un tādi, kurus viņš ciena. Skorpions nevar noslēpt antipātijas vai naidu, tāpēc ierindojas šī topa pirmajā vietā.

2.vietā – Auns. Viņi parasti mēdz pievērst lielāku uzmanību sev, nevis apkārtējiem, tāpēc iemanto īsta egoista titulu. Straujā rīcība, kas nereti ir nepārdomāta, var atstāt bezrūpīga un pret apkārtējiem neiecietīga cilvēka iespaidu.

3. vietā – Mežāzis. Vienaldzība un nespēja izpaust emocijas apkārtējo acīs viņu padara par bezgala iedomīgu un bezsirdīgu cilvēku. Tā ne vienmēr ir taisnība. Iepatīkas tikai tiem, kuriem viņiem ir izdevīgi iepatikties, par pārējiem viņam ir vienalga.

4. vietā – Dvīņi. Viņiem ir grūti atzīt savas kļūdas, bieži vien liek lietā savas manipulatora spējas, tāpēc teju vienmēr tiek pie kārotā. Varētu teikt, ka viņi ir prasmīgi izmantotāji un vienmēr gūst kādu labumu. Dvīņi ir ļoti viltīgi. Viņi prot melot un dara to visnotaļ veikli.

5. vietā – Zivis. Šie cilvēki ir daudzu mīlētu, tomēr piekto vietu ieņem tādēļ, ka mēdz būt neorganizēti un neatbildīgi, bieži vien izvairās no problēmu risināšanas. Nereti viņa slinkums spēj nokaitināt citus, un apkārtējiem ātri vien liek saprast, ka viņiem uzticēties labāk nevajadzētu.

6. vietā – Lauva. Šie cilvēki neklusēs, ka viņus kaut kas neapmierinās. No apkārtējiem prasa ļoti daudz, no daudzām situācijām vēlas gūt savu labumu. Ja ir nolēmis doties kāda konkrēta mērķa virzienā, tad izmanto visus sev pieejamos ieročus un taktikas, lai to sasniegtu. Pat ja var nākties sabojāt attiecības ar apkārtējiem.

7. vietā – Jaunava. Nereti var būt īsti tirāni, ar augstām prasībām un augstiem standartiem. Reti kurš Jaunavai šķiet viņa cienīgs, tāds, ar kuru viņš pats būtu gatavs draudzēties. Nemēdz piedot pāridarījumus.

8. vietā – Ūdensvīrs. Šie cilvēki var likties bez emocijām, tādēļ no viņiem jebkāda veida empātiju vai līdzjūtību sagaidīt ir ļoti grūti. Nereti ir pārāk vienaldzīgi, lai uztrauktos par sīkumiem un sev tuviem cilvēkiem.

9. vietā – Vērsis. Viņi var būt atriebīgi un ļoti stūrgalvīgi, viņiem ir grūti piekāpties un atzīt savas kļūdas. Tomēr, neskatoties uz to, viņi ir mīļi, gādīgi un mīloši cilvēki, kuri vienmēr palīdzēs tuvākajiem.

10. vietā – Strēlnieks. Viņi ātri vien prot iepatikties apkārtējiem cilvēkiem, tomēr apzināti kaitināt viņus gan nevajadzētu. Strēlnieks ir tas cilvēks, kurš spēs pateikt skarbo patiesību arī tad, kad visi pārējie mēģinās tev aizmālēt acis un aizbāzt ausis ar saldiem meliem.

11. vietā – Svari. Šie cilvēki ir tie, kuri tiecas pēc maksimālas harmonijas un līdzsvara kā attiecībās ar pārējiem, tā arī dzīvē. Tāpēc nemīl iesaistīties drāmās un strīdos, bieži vien mēģina ieturēt neitrālu pozīciju.

12. vietā – Vēzis. Vēžiem reti kad ir slikti nodomi pret apkārtējiem, viņi prot piedot un ilgi nespēj turēt ļaunu prātu. Ļoti līdzjūtīgi cilvēki, vienmēr gatavi palīdzēt pat tiem, kuri to nav pelnījuši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru