Ričarda Šulca rūgtā uzlējuma recepte imunitātes stiprināšanai

Gatavošana

  1. Jāattīra un smalki jāsagriež visas sastāvdaļas.
  2. Jāsaliek visu maisījumu stikla burkā.
  3. Jāaplej visu ar ābolu etiķi. Labāk 2/3 burkas piepildīt ar masu un pārējo tilpumu piepildīt ar etiķi.
  4. Līdzeklim jānostāvas un jāievelkas vēsā tumšā vietā 2-4 nedēļas.
  5. Pēc tam maisījums jāizkāš un jānospiež caur marli, lai paliek tikai sula.
  6. Līdzeklis pret infekcijām ir gatavs. Pārlej to necaurspīdīgā pudelē, lai pasargātu no gaismas. Jāglabā uzlējumu vēsā, tumšā vietā.

Līdzekļa aromāts ir stiprs un ass! To nevajag lietot tukšā dūšā un vajag dažas pirmās dienas lietot tikai pa vienai tējkarotei. Garšu var uzlabot, pievienojot nedaudz dabīgā medus.

Pēc tam var jau lietot pa 1 ēdamkarotei šķidruma katru dienu, lai paaugstinātu imunitāti. Ja esat saslimuši, tad jālieto 1 ēdamkaroti šī līdzekļa 5-6 reizes dienā.

Ķiploki, sīpoli, ingvers, asie pipari – visi šie produkti ne tikai nostiprina imunitāti, bet arī ir bargi tauku ienaidnieki.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru