Puisis uztaisīja selfiju, taču nepievērsa uzmanību atspulgam brillēs. Jau pavisam drīz viņu rokās dabūja policija…

Kad cilvēks taisa selfiju automobilī, tad, visticamākais, ka uzmanību vērš tam, kā izskatās, nevis ceļam. Šādi var pavisam ātri novērsties no visa apkārtējā, jo labs kadrs prasa pacietību.

Šis Lielbritānijas iedzīvotājs uztaisīja selfiju, lai parādītu visiem pārējiem, cik svarīgi ir sekot līdzi uz ceļa notiekošajam. Pretējā gadījumā iespējams ciest avārijā, traumēt kādu citu, vai, pat nekaitīgākais, dabūt kādu soda kvīti.

Pītam Hemslijam piezvanīja no policijas dienu pirms viņa kāzām. Banālais Twitter kontā ieliktais posts ar šo bildi varas pārstāvjiem likās daudz nopietnāks, nekā pašam īpašniekam. Izrādās, ka vīrietis bija pārkāpis likumu. Saskatījāt, ko tieši?

Pie bildes rakstīts šāds komentārs:

 

“Pēdējā nakts kā vecpuisim. Rītdien es precos. Saviļņojošs brīdis. Nevaru vien sagaidīt, kad apprecēšu savu sieviņu.”

Princim baltajā zirgā nācās maksāt sodu.

Lielbritānijā ar likumu aizliegt taisīt selfijus automobiļa vadīšanas laikā. Policisti bija gana modri, lai atbildētu viņam ar tāda paša veida postu.

 

“Mēs diemžēl nedabūjām ielūgumus uz jūsu kāzām, taču nosūtam jums nelielu kāzu dāvanu – soda kvīti 200 sterliņu mārciņu apmērā!”

Policijas pārstāvji ir pārliecināti, ka Pīts ar savu uzvedību uz ceļa apdraud citus satiksmes dalībniekus. Saprotams, ka sods par šādām izdarībām ir liels, jo cilvēka dzīvība tomēr nav mērāma naudā!

Turpmāk daudzi cilvēki padomās divreiz, pirms internetā ievietos šāda veida fotogrāfijas.

 Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru