Piecas Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk sper sānsoļus

Arī Zivīm ir divejāda daba – viena, kas velk uz augšu, un otra uz leju. Viņas mēdz fantazēt un seko savām sajūtām gluži kā ar GPS. Viņas bieži vien tik ļoti iegrimst konkrētajā mirklī, ka domās aizklīst no realitātes un dodas jebkur, kur cer atrast mīlestību. Viņas turas pie tiem, kas viņas dievina un iesaistās kopīgās avantūrās, tāpēc gādā, lai attiecībās netrūkst kaisles un mīlestības, un tad Zivis vienmēr būs patiesas.

Tā kā Skorpions no visām zīmēm visvairāk tiek saistīts ar seksualitāti, tad šķiet, ka tam klāt nāk arī sānsoļi. Tomēr Skorpionam ir raksturīga arī patiesa lojalitāte, un tās trūkums arī ir tas, kas viņu aizvilina prom. Ja viņi zaudē kaut mazu daļiņu no cieņas pret Tevi, tad vēlēsies mīlestību meklēt kaut kur citur. Ja tomēr Jūsu starpā valda uzticība, tad Skorpions Tev būs blakus uz visiem laikiem.

Svariem krāpšana nepavisam nav saistīta ar seksu. Viņiem vissvarīgākās ir partnerattiecības, un viņi arī vislabāk jūtas tad, kad ir kopā ar kādu. Ja attiecības sāk izirt, tad Svari varētu vēlēties meklēt kaut ko citu, kamēr Jūs vēl neesat oficiāli izšķīrušies. Svari ir ļoti godīgi, un jaunajās attiecībās vēl atturēsies no seksa, jo tas, viņuprāt, saglabās nevainību. Lai noturētu Svaru uzticību, pacenties izveidot kopīgu paziņu loku. Jo vairāk cilvēku būs iesaistīti Jūsu attiecībās, jo vairāk Svari centīsies būt godīgi un uzticīgi.

 Lauvas ir drāmas, romantikas, un egocentrisma karalienes. Viņas izbauda dzīvi un liek lietā savu pievilcību. Dažām Lauvām valdīt pār pasauli nozīmē ļauties sajūtām, un brīvība var ietekmēt arī libido un ego. Lauvu karaļvalstī viņas pašas ir vissvarīgākās, tāpēc Tev jānovērtē savi spēki, jo ne vienmēr ar mīlestību var savienot divas ietekmīgas pasaules, un varbūt ir kas tāds, kas Lauvai šķiet pievilcīgāks.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru