Personības tests – augļi un dārzeņi, kas atklās īsto būtību!

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-1Arbūzs un tomāti

Šādi cilvēki ir ļoti enerģiski. Tie, kam garšo arbūzs un tomāti, ir ļoti komunikabli un draudzīgi cilvēki, tajā pašā laikā viņi vienmēr ir salīdzinoši mierīgi. Tā kā viņi reizēm mēdz būt arī pārāk temperamentīgas dabas, bieži nokļūst strīdos un skandālos. Daiļā dzimuma pārstāves ir labas nama mātes, kas ļoti mīl mājdzīvniekus. Ar šādām sievietēm vienmēr jūtaties labi un mājīgi. Viņas ir patiesas, nemāk būt viltīgas un nevij nekādas intrigas. Vienmēr domā, ko runā. Taču šāda tipa vīrieši ir ļoti slinki, mīl ēst un izbaudīt jaunus ēdienus. Kopumā ar cilvēkiem, kam garšo arbūzi un tomāti, sadzīvot ir ļoti viegli un mierīgi.

Melone un gurķi

Šādu izvēli visbiežāk izdara vīrieši, nevis sievietes. Ja sieviete ir šāda, tad viņa parasti kļūst par priekšnieku, tajā pašā laikā ir pavisam nenoderīgas sadzīves jomā – neprot sekot līdzi budžetam, ne visai labi gatavo, nepatīk tīrīt māju. Vīrieši šādas sievietes visbiežāk izvēlas kā draugus, bet paši ir ļoti atbildīgi un nopietni. Viņi ir ļoti labi sargātāji, kas nemīl lietot alkoholu un savu viedokli nemēdz mainīt. Viņu starpā ir sportisti un ceļotāji. Sievietes šādu vīriešu klātbūtnē jutīsies kā aiz mūra sienas – šo vīriešu atbildība atspoguļosies arī ģimenes dzīvē. Protams, arī šim tipam ir savi mīnusi – šādi vīrieši nav romantiķi, tādēļ, ja sieviete gaida no viņa ziedus, vislabāk uzreiz pašai pateikt, ka viņa tādus vēlas.

Arbūzs un gurķi

Šāda savienojuma cienītāji vienmēr par kaut ko šaubās. Ārēji izskatās mierīgi, taču patiesībā vienmēr ir ļoti saspringti. Sievietes parasti nieku dēļ nekad nerīko skandālus, viņas pacietīgi gaida, kad visas dusmas sakrāsies, lai kādā dienā visas sakrātās emocijas uzkrautu tuviniekiem. Par šādiem vīriešiem saka tā – tumšie ūdeņi ir tie paši dziļākie. Ar viņiem dzīvot ir tāpat, kā vulkāna klātbūtnē – nekad nevar zināt, kad tas izvirdīs. Taču šī tipa pārstāvji ir visradošākie.

Tomāti un melone

Visnosvērtākie, taktiskākie un mierīgākie cilvēki. Vīrieši mēdz būt mazliet sievišķīgi. Ļoti bieži tie kļūst par māksliniekiem vai mūziķiem – kopumā var teikt, ka radošums iet viņiem pie sirds. Šādi cilvēki mēdz būt egoisti. Sievietes ir ļoti romantiskas, iespaidīgas, mīlestībā ir ļoti kaislīgas. No sievietēm, kas sniedz priekšroku tomātiem un melonei, parasti izdodas ļoti uzticīgas, maigas un gādīgas mammas.

Vislabāk sader šādi pāri:

  • vīrietis “gurķis – arbūzs” un sieviete “tomāts – arbūzs”
  • vīrietis “tomāts – arbūzs” un sieviete “tomāts – melone”
  • vīrietis “melone – tomāts” un sieviete “melone – gurķis”
  • vīrietis “melone – gurķis” un sieviete “gurķis – arbūzs”

Dalieties arī ar saviem draugiem un uzziniet, kādam tipam pieder viņi!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru