Oktobra horoskops visām zīmēm- uzzini savas veiksmīgās mēneša dienas!

AUNS

Auniem šajā mēnesī visu uzmanību vajadzētu koncentrēt uz savu veselību un personīgajām problēmām. Tas gan nenozīmē, ka Jums jākļūst par egoistiem, vienkārši personīgajām lietām ir jābūt prioritātei. Visas neatrisinātās problēmas pie Jums atgriezīsies novembrī, tāpēc visiem sasāpējušajiem jautājumiem vajadzētu tikt galā tieši tagad, nevis atlikt tos uz vēlāku laiku.

Labvēlīgās dienas: 4.,11., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 8., 14., 21., 22., 28., 29.

VĒRSIS

Jums šajā mēnesī zvaigznes iesaka pievērst uzmanību attiecībām ar apkārtējiem cilvēkiem. Nav vērts izstarot negatīvismu blakus tiem, kuri Jums izrāda rūpes un izturas ar cieņu. Zvaigznes Jūs šajā mēnesī apveltīs ar spēju inficēt ar savu pozitīvismu arī citus, tā kā Jūs varēsiet ņemt grožus savās rokās arī tad, ja saskarsieties ar enerģētisko vampīrismu.

Labvēlīgās dienas: 17., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11., 25.

DVĪŅI

Ja Jūs neesat pārliecināti par saviem spēkiem, necentieties šajā mēnesī darīt ko svarīgu, jo, tikai saglabājot pacietību, Jums būs iespēja sasniegt vislabākos rezultātus gan darbā, gan mīlestībā. Tas attiecas arī uz finanšu jomu- nemeklējiet nepatikšanas, vispirms noteikti visu kārtīgi apdomājiet, kā arī svarīgus pirkumus labāk būtu atlikt uz vēlāku laiku.

Labvēlīgās dienas: 5., 12., 19.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6., 13., 27.

VĒZIS

Jums šajā mēnesī ir pavēries taisns ceļš uz panākumiem jebkurā dzīves jomā, taču visu panākt Jūs arī nevarat, tāpēc vajag koncentrēties uz kaut ko īpašu. Vēl viens svarīgs padoms- ja kaut ko uzsākat šajā mēnesī, tad noteikti to arī novedat līdz galam, pretējā gadījumā- tas atstās ļoti negatīvu ietekmi uz Jūsu nākotnes plāniem.

Labvēlīgās dienas: 6., 10., 20., 21., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 11., 22., 29.

LAUVA

Jums šajā mēnesī vajadzēs iemācīties sevi kontrolēt. Jūsu enerģijas līmenis būs daudz augstāks kā parasti, tomēr ierobežot to Jums var arī nesanākt. Ja Jūs visus savus spēkus raidīsiet pareizajā virzienā, gūsiet vērā ņemamus panākumus, bet noteikt pareizo virzienu Jums palīdzēs veselais saprāts.

Labvēlīgās dienas: 23., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 8., 15., 22., 29.

JAUNAVA

Jums zvaigznes šajā mēnesī iesaka piesargāties no cilvēkiem, kuri izstaro negatīvismu, jo Jūs atradīsieties tumšo auru ietekmē, tāpēc Jums noteikti vajadzētu izvairīties no meļiem, liekuļiem un cilvēkiem, kuri Jums nepatīk.

Labvēlīgās dienas: 5., 12., 25., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 13., 14., 21., 28.

SVARI

Jums šajā mēnesī veiksmi atnesīs intuīcija. Sestais prāts Jūsos aktivizēsies pilnā spēkā, tāpēc zvaigznes Jums to iesaka izmantot, lai pieņemtu kādus svarīgus lēmumus. Vēl zvaigznes Jums rekomendē būt pēc iespējas atvērtākiem, jo pastāv iespējamība, ka iepazīsieties ar jauniem cilvēkiem, kuri novedīs Jūs uz jauniem ceļiem, kas palīdzēs gūt panākumus visās dzīves sfērās.

Labvēlīgās dienas: 7., 8., 14., 15., 21., 28., 29.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4., 9., 11., 16., 23., 25., 30.

SKORPIONS

Skorpioniem neticami panākumi lietu risināšanā būs tikai tādā gadījumā, ja viņi pilnībā iesaistīsies šajā procesā, tāpēc necentieties kaut ko atrisināt, sēžot uz dīvāna un dzerot kafiju. Lai panāktu labu rezultātu, nāksies likt lietā arī pūles, taču tas noteikti būs tā vērts. Par atpūtu nesatraucieties- tā Jums, iespējams, arī nebūs vajadzīga, jo enerģijas šajā mēnesī Jums būt ļoti daudz.

Labvēlīgās dienas: 4., 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 14., 17., 24., 28.

STRĒLNIEKS

Jums šis oktobris nebūs no vieglajiem, jo zvaigznes Jūs noliks kādas izvēles priekšā. Ja dilemma būs pārāk lieka, tas var aizņemt arī veselu mēnesi, lai Jūs beidzot nonāktu pie kaut kāda gala lēmuma. Ātra lēmuma pieņemšana te noteikti nepalīdzēs, jo visu ir kārtīgi jāapdomā. Rezultāts šajā gadījumā ir ļoti svarīgs, pretējā gadījumā Jūs rudens beigās riskējat pakļaut sevi neveiksmei.

Labvēlīgās dienas: 6., 7., 20., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19., 26.

MEŽĀZIS

Jums zvaigznes šajā mēnesī iesaka nogludināt nesaskaņas ar tuvajiem cilvēkiem, jo oktobris noteikti nav labvēlīgākais laiks, lai sabojātu attiecības ar saviem mīļajiem. Veiksme būs ar Jums, ja apveltīsiet sevi ar pacietību, jo tikai tā Jūs varēsiet pieķerties smalkajam “salmiņam”, kas glābs Jūs no nepatikšanām un satricinājumiem.

Labvēlīgās dienas: 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6., 10., 13., 17., 20., 27., 31.

ŪDENSVĪRS

Jums šis periods var būt diezgan saspringts. Iespējams, ka kāds no tiem, kurus pazīstat, traucēs Jums gūt panākumus. Tas var būt arī kāds greizsirdīgs cilvēks, kurš iemīlējies Jūsu otrajā pusītē, bet varbūt kāds īgns darba kolēģis. Izeja ir vienkārša- esiet uzmanīgi un neizlaidiet šos cilvēkus no acīm, taču neaizraujieties tikai ar vērošanu. Dzīvojiet pilnvērtīgu dzīvi un pozitīvā enerģija stiprinās Jūsu aizsardzību!

Labvēlīgās dienas: 8., 10., 11., 12., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9., 16., 23., 30.

ZIVIS

Jums šajā mēnesī ir visas iespējas nokārtot savu dzīvi. Pacentieties paanalizēt visu savu pagātni un saprast, kur Jums vajadzēja veikt kaut kādas radikālas pārmaiņas. Šis būs pārmaiņu un padziļinātas sevis izprašanas laiks, pats galvenais- nenokavēt liktenīgās zīmes, tāpēc ļoti uzmanīgi vērojiet apkārtējo pasauli.

Labvēlīgās dienas: 3., 6., 7., 13., 14., 21., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5., 19., 26.

zelt

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru