Ogu uzlējums „Četri uz četri”: neaizmirsti apgriezt burku

Salds un garšīgs ogu uzlējums, uzņēmis sevī visu sulu, kura sakrājusies pa vasaru, kļūst nevis vienkārši par alkoholu, bet gan par gardu, izsmalcinātu mājās gatavotu dzērienu.

Katram ir sava uzlējuma recepte, bet šī patiesi ir ģeniāla savā vienkāršībā: 4 glāzes cukura, 4 glāzes ūdens, 4 glāzes ogu, 4 glāzes degvīna. Pat gribēdams neaizmirsīsi!

Neskatoties uz gatavošanas vienkāršību, dzēriens jebkurā kompānijā aiziet uz urā. Tas priecē acis, sniedz baudu garšas receptoriem, bet pats galvenais – lai cik arī daudz izdzertu, no rīta esi svaigs kā gurķītis.

Ogu uzlējums

SASTĀVDAĻAS

  • 4 glāzes cukura
  • 4 glāzes ogu
  • 4 glāzes ūdens
  • 4 glāzes degvīna

Šķir nākošo lapu un uzzini uzlējumu pagatavošanu soli pa solim

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Agita</cite>

    ik stipram jaabuut degviinam? Te dabuunu tikai 38 procentiigu un nezinu, vai pietiek, jo uudens tak ar naak klaat.

Pievienot komentāru