Obligāti fotografējiet viesnīcas numuriņu, kurā ievācaties. Tas palīdzēs izglābt bērnu dzīvību!

Kāda ir saistība? iPhone, iPad un Android viedierīcēm ir izveidota bezmaksas aplikācija, kas ļauj ielādēt savas fotogrāfijas no viesnīcas numuriņiem. Aplikācijas nosaukums ir TraffikCam, un tā ļauj identificēt vietas, kurās bērni var kļūt par nelikumīgas tirdzniecības objektiem. Šīs viesnīcas numuriņu fotogrāfijas, kas augšupielādētas TraffickCam.org aplikācijā, palīdzēs noteikt vietas, kur cilvēku tirgotāji ir izveidojuši savu “veikalu”. Parasts numuriņš pavisam parastā viesnīcā var glabāt drūmu noslēpumu.  

Verdzībā pārdošanā esošos bērnus bieži fotogrāfē tieši viesnīcas numuriņus. Internets sniedz cilvēku tirgotājiem iespēju izmantot šīs fotogrāfijas interneta reklāmai, kas orientējas uz bordeļiem, uzņēmumiem, kas nelikumīgi izmanto bērnu darb un pedofiliem. Nelaimīgajiem upuriem tas vienmēr beidzas slikti. Viņi kļūst par neapmaksātiem darbiniekiem vai (kas ir vēl sliktāk!) nonāk seksuālā verdzībā.

Lai pieliktu punktu bērnu tirdzniecībai un to ekspluatācijai, policija ir apvienojusi spēkus ar organizāciju Exchange Initiative – organizāciju, kas radīta, lai apturētu cilvēku tirdzniecību. Fotogrāfijas, kas augšupielādētas caur aplikāciju TraffikCam, ļauj viegli identificēt viesnīcas vai moteļa numuriņu visā pasaulē. Un palīdz izbeigt cilvēku tirdzniecību reizi par visām reizēm. TraffikCam datu bāze pastāvīgi tiek papildināta, un tajā jau ir vairāk nekā 1,5 miljona viesnīcas numuriņu fotogrāfijas no visas pasaules.  Tā kā, ja jūs aizbraucat no pilsētas darīšanās vai atpūtā, neaizmirstiet nofotografēt jūsu viesnīcas numuriņu, un augšupielādēt fotogrāfijas aplikācijā TraffikCam. Kas zin, varbūt tieši jūsu fotogrāfija palīdzēs glābt bērna dzīvību.

Avots: linkeni.info

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru