Nenovērtējams zaļo valriekstu uzlējums – zāles, kas uzceļ uz kājām un ārstē pat smagas slimības!

Tautas dziednieks Sergejs Gerasimovs uz zaļā valrieksta un citu bioloģiski aktīvo vielu bāzes ir radījis balzāmu, kuru nosaucis par “Gerasimova Balzāmu”. Balzāma galvenās sastāvdaļas ir: valrieksti, spirts, ziedu medus un propoliss.

Kādas slimības ārstē Balzāms

“Gerasimova Balzāma” lietošanas norādījumi: dažādu audzēju ārstēšana, tai skaitā prostatas, mastopātijas; plaušu saslimšanu ārstēšana, pat tuberkulozes un bronhiālās astmas; locītavu saslimšanu ārstēšana, ādas un asinsvadu saslimšanas, hipetireozes (palēlināta vairogdziedzera darbība) un vairāku citu slimību ārstēšana.

LASI VĒL: Ķirbju medus – balzāms aknām

Balzāma pagatavošanas procesā Gerasimovs ņem vērā Mēness fāzes, izmanto strukturēto ūdeni. Viens no Balzāma pagatavošanas noslēpumiem ir tāds, ka to pusgadu notur noteiktā temperatūrā. Šie nosacījumi nodrošina kvalitatīvāku balzāma fermentāciju.

Balzāmam piemīt burvīga garša, tas jālieto mazos daudzumos (pietiek vien ar tējkaroti), tas viegli nokļūst organismā (uz spirta un medus rēķina) un sasniedz sāpīgo vietu, propoliss pastiprina ārstniecisko iedarbību.

Pēc Gerasimova liecībām, pozitīvs rezultāts no balzāma lietošanas ticis novērots pat tad, kad slimnieki neievēroja diētas un režīma nosacījumus, kā arī neatteicās no smēķēšanas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru