Sastāvdaļas:
- 1 tasīte izkausētas kokosriekstu eļļas
- 1 tasīte neapstrādāta kakao pulvera
- 3 ēdamkarotes eritrola (dabisks saldinātājs, kas rodas alkohola veidošanās procesā)
Pagatavošana:
1.Visas sastāvdaļas ievieto blenderī maļ, līdz izveidojas viendabīga masa.
2. Ievieto maisījumu burciņā un ieliek ledusskapī, līdz tas atkal kļūst ciets. Pēc tam to var turēt istabas temperatūrā.
3. Pievieno tējkaroti ar kaudzi savai kafijai un samaisa, līdz maisījums izšķīst.
Šāds maisījums tavam organismam dos sekojošu labumu:
1.Apgādā organismu ar uzturvielām. Kakao pulverī ir tādas vielas kā dzelzs, varš, magnijs, mangāns, kālijs, fosfors, cinks un selēns. Tas satur arī ārkārtīgi daudz antioksidantu.
2. Ceļ enerģijas līmeni. Protams, to dara arī kafijā esošais kofeīns. Taču, kad tu piejauc kafijai kokosriekstu eļļā esošos piesātinātos taukus, tas palēnina kofeīna uzsūkšanos, mazinot tā negatīvo efektu, tas ir, pēkšņu enerģijas zudumu kādu laiku pēc kafijas izdzeršanas. Tauku un kofeīna apvienojums dod tev noturīgu, ilgstošu enerģijas lādiņu.
3. Mazina izsalkumu. Cilvēki, kuri dzer šādu kafiju no rītiem, dienas laikā kopumā izjūt mazāku izsalkumu un apēd mazāk ēdiena.